Prima Pagina Samsung Samsung opreste productia Galaxy Note 7

Samsung opreste productia Galaxy Note 7

Samsung a oprit productia Galaxy Note 7 din cauza numeroaselor incidente in care terminalele sale au luat foc in timpul folosirii.

In urma tuturor incidentelor in care au fost implicate terminale Galaxy Note 7, compania Samsung a luat decizia de a opri productia smartphone-ului sau, cel putin temporar. Informatia vine de la o publicatie din Coreea de Sud, un partener al celor de la Samsung confirmand faptul ca productia a fost sistata din cauza unitatilor care au luat foc zilele trecute.

Sistarea productiei Galaxy Note 7 este o masura luata in colaborare si cu autoritatile din Coreea de Sud, SUA si China, deci Samsung ar putea fi fortata sa faca acest lucru. In principal fabrici care produc Galaxy Note 7 pentru Asia si-au oprit productia, insa inclusiv una din Vietnam, care produce pentru vanzarile globale, si-a oprit productia.

Decizia celor de la Samsung de a opri productia Galaxy Note 7 este extrem de buna si vine intr-un context in care terminalele sale “sigure” nu erau chiar atat de sigure. Samsung este acuzata ca a mintit publicul din lumea intreaga cu faptul ca a rezolvat problema bateriilor Galaxy Note 7, cand in realitate nu ar fi facut acest lucru in vreun moment.

Separat de aceste informatii, operatorul T-Mobile din SUA a luat decizia de a opri vanzarile Galaxy Note 7, asta dupa ce AT&T anuntase acelasi lucru aseara. Vorbim despre doi mari operatori de telefonie mobila din SUA care nu mai vand Galaxy Note 7 si nici nu mai distribuie terminalul clientilor de frica problemelor de siguranta pe care el le are.

Acestea fiind spuse, iata ca in final Samsung ar putea repara intr-adevar problemele Galaxy Note 7, sau ar putea sista complet productia pentru a se concentra pe alte terminale.

“Samsung Electronics Co. has temporarily suspended production of the Galaxy Note 7 smartphone, an official at a supplier for Samsung said Monday, amid a series of media reports that some Note 7 replacements have caught fire.”

galaxy-note-7-productie-oprita

 • MBP

  Seria Note e terminata.

 • V.P

  Foarte bine fac .

 • vali

  Au încercat sa acopere Porcaria dind vina pe acumulator , toate problemele pleacă de la sistemul de operare Android care solicita foarte multă energie si care forteaza supraincalzirea . Cea ce trebuie schimbat e sistemul de operare nu terminalul .

 • Aramis

  Hai sa nu zicem ca trebuie “schimbat sistemul de operare”, mai degraba optimizat cum face Apple cu iOS-ul.

 • Ari

  Păcat pentru noi. Avem nevoie ca Apple sa aibe cât mai mulți concurenți serioși…

 • Srb Srb

  BOOM!!!!! acuma chiar si pt fanatici si orbi s-a terminat treaba! Pana nu bubuie si nu este oprita productia unii oameni nu vad faptul ca Note este un jeg si o bomba de accesoriu

 • Toate ca toate, dar e groasa rau treaba.

 • Mircea Radulescu

  Google i-a compromis ca sa vândă Pixel.

 • lucian .130

  @Srb, dacă nu îți place nu trebuie sa spui ca e jeg. Nu îți place și aia e.

 • john86

  Vai ce păcat 🙂 , ce rău îmi pare 🙂

 • burlacu

  De când a apărut android îl tot optimizează și iOS la fel … Nu optimizează nimeni nimic doar mai adaugă niște funcții noi care să necesite mai mulți rami și procesoare mai mari .