Al cincilea Galxy Note 7 “sigur” a luat foc

Al cincilea Galaxy Note 7 care a luat foc a fost raportat astazi in SUA, fumul gros din camera proprietarului trezindu-l pe acesta din somn.

In aceasta seara avem confirmarea ca un al cincilea Galaxy Note 7 “sigur” a luat foc in casa unui barbat din statul american Virginia, SUA. Exact precum intr-unul dintre cazurile prezentate dimineata, terminalul i-a umplut camera cu fum in mijlocul noptii si a ars noptiera pe care se afla inainte de a se stinge, problema fiind una majora pentru Samsung.

Terminalul Galaxy Note 7 care a luat foc acum fusese inlocuit pe 23 septembrie de catre barbat, aceasta avand inclusiv chitantele pe care le-a primit de la magazinul operatorului Sprint. Unitatea este una care ar trebui sa aiba baterie “sigura”, insa desigur ca nu are altceva decat o baterie care a luat foc dupa doua saptamani de folosire.

Spre deosebire de un alt caz din aceasta saptamana, acum barbatul nu a fost nevoit sa mearga la spital pentru a fi tratat pentru bronsita acuta, insa el afirma ca a tras o speritura serioasa. Este foarte ciudat sa te trezesti intr-o camera plina de fum si cu un terminal care si-a ars amprenta in noptiera, asa ca Samsung va avea multe scuze de cerut.

Mergand cu terminalul Galaxy Note 7 la magazinul de la care a primit unitatea inlocuitoare, reprezentantii s-au oferit sa-i predea o noua bomba, un alt terminal din aceeasi serie. Satul de ceea ce a facut Samsung gu seria Galaxy Note 7, barbatul a ales un Galaxy S7 si sper sa aiba mai mult noroc cu acel model de terminal.

My Galaxy Note 7 replacement phone just burst into flames while on the night stand. I woke up in complete panic.

V-am spus deja ca operatorul de telefonie mobila AT&T a oprit vanzarile Galaxy Note 7 in SUA deoarece nu poate distribui smartphone-uri care iau foc si pot pune in pericol viata oamenilor. Samsung stia despre aceste probleme, aparent a incercat sa le musamalizeze, insa a terminat prin a-si pierde complet credibilitatea in fata intregii lumi.

galaxy-note-7-ars-cinci-virginia

galaxy-note-7-ars-cinci-1

13 COMENTARII

  1. Incredibil ce se întâmplă cu telefoanele astea. În fiecare zi mai vad o știre cu unul bubuit… naspa, și-au luat-o în bot de data asta. Chiar asa, avem vreun caz în țară?

  2. :)))))))) Deci si-au cumparat terminale Galaxy Note 7 inainte sa se stie ca au probleme, le-au inlocuit rabdatori si abia cand au primit unitatea inlocuitoare le-au dat foc ?

  3. Pot face asta si pentru daune , ca si vw a plătit americanilor daune de miliarde de dolari iar in EU nimic …. dar atunci problema nu este doar de la baterie…. trebuiau sa le retragă si le era mai bine.

  4. Ciudat ca toate iau foc asa repede, dar daca tii minte pe idevice erau la inceput vreo 3 sau 4 articole despre note 7 care au explodat, iar cand samsung a recunoscut au spus ca sunt 65 de cazuri cunoscute de ei daca nu ma insel. Probabil si acuma e la fel dar oamenii scuipa mai des informatia 🙂

  5. Deja se exagereaza , da in penibil .. sunt multe facute special doar pt rating!

    Si probabil ca apple se afla in spatele acestui marketing 😉 , desigur ca Samsung o sa riposteze..!