eMAG vinde XBOX ONE cu 1000 LEI reducere

Astazi cei de la eMAG va ofera posibilitatea de a cumpara o consola pentru jocuri XBOX ONE care este disponibila cu 1000 LEI reducere fata de pretul initial in aceasta pagina. Procentual reducerea aplicata pentru XBOX ONE de catre eMAG este de 43% fata de pretul de baza, deci vorbim despre un discound consistent oferit pentru produs.

Vorbesc despre un model Elite al XBOX One care are un HDD hibrid de 1 TB integrat, deci vorbim despre o oferta foarte buna pentru un asemenea produs. Dupa cum puteti observa si din imaginea de mai jos, aceasta versiune a XBOX ONE vanduta de catre eMAG este una speciala dedicata gamerilor, asa ca puteti cumpara un model exclusiv la pret foarte bun.

Desi aceasta unitate a XBOX ONE beneficiaza de 1000 LEI reducere fata de pretul de baza, nu vorbim despre un produs resigilat, ci despre un produs complet nou. Cei de la eMAG il ofera la reducere pentru ca  probabil au o campanie de reduceri cu Microsoft, deci este bine sa profitati de ocazie pentru a-l cumpara deoarece nu se stie cand veti mai prinde unul la un pret similar.

XBOX One este una dintre cele mai bune console disponibile in moentul de fata pe piata, iar HDD-ul hibrid de 1 TB va permite sa instalati un numar foarte mare de jocuri, rularea lor din mediul de stocare intern al consolei oferind o experienta mult mai buna de joc, totul fiind incarcat mult mai repede decat de pe DVD.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti consola XBOX ONE cu 1 TB spatiu de stocare disponibil.

emag-xbox-one-elite-1000-lei-reducere