Galaxy S7 este inlocuitorul Galaxy Note 7

Galaxy S7 va fi inlocuitorul ales de catre Samsung pentru Galaxy Note 7, un smartphone vechi de 6 luni urmand a "salva" compania.

Galaxy Note 7 a fost scos din productie de catre compania Samsung din cauza numeroaselor probleme cu bateriile care luau foc din senin in timpul utilizarii. Situatia este una extrem de complicata, iar Samsung a decis sa opreasca productia Galaxy Note 7 si sa scoata produsul din vanzare, el urmand a ramane in istorie drept cel mai mare esec al Samsung.

Fara un Galaxy Note 7 pe care sa-l promoveze, compania Samsung se va concentra mult mai serios pe Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge, coreenii crescand productia pentru ele. Conform unei publicatii din Coreea de Sud, Samsung a luat deja decizia de a creste productia celor doua terminale pentru ca ele sa inlocuiasca Galaxy Note 7 in eforturile de promovare.

 Separat de aceste modele de terminale din seria Galaxy, Samsung va incerca sa vanda si mai multe smartphone-uri ieftine pentru a compensa o parte dintre pierderile suferite cu seria Galaxy Note 7. Practic Samsung se va baza pe terminalele existente inainte ca Galaxy S8 sa apara, insa chiar si atunci, nimeni nu poate spune sigur ca terminalul va avea vanzari bune.

Samsung si-a compromis serios credibilitatea, brand-ul sau avand extrem de mult de suferit de pe urma problemelor pe care le-a avut seria Galaxy Note 7 in ultimele luni. In ciuda tuturor acestor probleme, Samsung este hotarata sa lupte si va incerca sa faca totul uitat, dar ramane de vazut in ce masura va reusi sa-si atraga clienti noi catre produse.

“Samsung is planning to put more focus on the Galaxy S7 by ramping up production of the handset. The rescheduling would be possible only if Samsung ceases production of the Note 7 for good and takes no further measures to salvage the handset.”

galaxy-s8-edge

9 COMENTARII

  1. Am făcut exact ca tine. O plăcere EDGE. Acum 2zile se chinuia soția sa prințese ceva de la job de pe I7.pe Epson. Pana nu a dat foward la mine pe EDGE nu a rezolvat