Galaxy Note 7 – asa arata kitul de returnare

Pentru ca Galaxy Note 7 este periculos, Samsung le-a trimis clientilor un kit special pentru ca acestia sa poata returna terminalele catre companie.

Galaxy Note 7 a fost scos din productie si nu va mai fi vandut de catre compania Samsung, sau partenerii sai, coreenii concentrandu-se acum pe recuperarea produselor de la clienti. Pentru a se asigura ca primesc rapid unitatile defecte care ar putea lua foc, Samsung a inceput sa expedieze kituri de returnare catre clientii care au cumparat Galaxy Note 7.

Da, ati citit bine, Samsung le ofera clientilor un kit special in care acestia vor trebui sa returneze terminalele Galaxy Note 7 la companie sau partenerii sai. Aceste kituri trebuie sa fie transportate numai folosind mijloace de curierat terestre, terminalele Galaxy Note 7 neputand fi transportate cu avioane din cauza riscului pe care il au de a exploda.

Revenind la kitul pentru returnarea Galaxy Note 7, acesta fiind compus din 3 cutii, o punga statica si o pereche de manusi care trebuie folosite de utilizatori. Manusile trebuie folosite pentru ca utilizatorii sa nu se arda in timp ce manipuleaza dispozitivul, punga statica trebuind sa il tina linistit in timpul transportului catre depozit.

Cutia finala este captusita cu material ceramic, astfel incat in cazul in care un foc izbucneste inauntru, el nu va excede limitele cutiei pentru a genera pagube pentru restul obiectelor din masina de transport. Practic, cei de la Samsung s-au gandit la cam tot ceea ce este necesar pentru a transporta, teoretic, in siguranta un Galaxy Note 7 sigur.

Desigur ca este penibil ca o companie sa fie nevoita sa trimita kituri de acest gen catre clienti, dar vorbim totusi despre Samsung aici.