Prima Pagina iOS 10 Instalare iOS 10.1 public beta 3 pe iPhone si iPad

Instalare iOS 10.1 public beta 3 pe iPhone si iPad

iOS 10.1 public beta 3 poate fi instalat pe iPhone, iPad si iPod Touch de catre orice utilizator cu un terminal compatibil cu iOS 10.

13

Aseara iOS 10.1 beta 3 a fost lansat oficial de catre compania Apple, insa impreuna cu el a fost oferita inclusiv versiunea public beta pentru toti participantii la program. Aceasta a treia versiune beta a iOS 10.1 vine la doar o saptamana dupa cea anterioara, semn ca Apple grabeste procesul de testare in vederea aducerii versiunii publice pentru utilizatori.

Din pacate iOS 10.1 public beta 3 nu vine cu schimbari importante pentru utilizatori, asa ca dupa instalare nu veti observa ceva cu adevarat schimbat in sistemul de operare. Apple a mentionat doar rezolvarea unor probleme de functionare in acest build, asa ca din pacate nu vorbim despre noutati oferite, nici macar pentru iPhone 7 sau iPhone 7 Plus.

Instaleaza iOS 10.1 public beta 3 pe iPhone si iPad

Inainte sa urmati aceasta procedura, este bine sa faceti un backup pentru datele din terminalele voastre. In aceasta idee, folositi-va de iTunes, sau iCloud, pentru a salva o copie a tuturor datelor, astfel incat la nevoie sa le puteti recupera fara a suferi din cauza pierderii unora importante.

Pentru a instala iOS 10.1 public beta 3 pe iPhone si iPad trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La final, veti avea iOS 10.1 public beta 3 gata instalat in iPhone, iPad si iPod Touch si va veti putea bucura de tot ceea ce ofera compania Apple prin aceasta actualizare. Daca veti face un backup in acest build, este bine sa stiti ca nu-l veti putea folosi decat in acealasi build, sau intr-unul superior oferit de catre compania Apple.

ios-10-1-public-beta-3