Apple vrea sa cumpere tastatura cu ecrane E Ink

Apple vrea sa cumpere Sonder, o companie australiana ce dezvolta o tastatura ale carei taste sunt compuse in mare parte din ecrane E Ink.

Ieri v-am spus ca Apple este foarte interesata sa cumpere o companie care dezvolta o tastatura ale carei taste sunt de fapt formate din ecrane E Ink, iar astazi avem confirmarea. Vorbim despre o companie australiana numita Sonder, ea facand parte din incubatorul pentru startup-uri al celor de la Foxconn, partenerul Apple asistand la negocieri.

Cei de la Sonder ofera deja pentru precomanda tastatura creata in baza propriilor tehnologii, ea fiind denumita drept una dinamica deoarece tastele isi pot schimba grafica. Practic, vorbim despte o tastatura formata in mare parte din ecrane E Ink, imaginea afisata pe acestea putand fi modificata de catre utilizator dupa bunul sau plac.

Tastatura Sonder este disponibila pentru precomanda la pretul de 200 de dolari, unul foarte mare pentru un asemenea periferic, insa Apple nu este interesata doar de ea. Cei de la Sonder au facut inclusiv un modul compatibil cu laptop-urile, iar Apple ar fi interesata sa ofere aceasta tehnologie in viitor pentru seria sa de MacBook-uri.

Deocamdata exista doar negocieri in vederea achizitiei, insa cred ca Apple va cumpara aceasta companie si tehnologiile sale deoarece ele au atras interesul unui numar foarte mare de oamaeni. Tastaturile de acest gen nu sunt disponibile la scara larga, nu sunt folosite de catre foarte multi oameni, dar asta numai pana cand Apple va integra una intr-un Mac.

tastatura-magica-apple-sonder

6 COMENTARII