Prima Pagina jailbreak Cum setezi un playlist ca sunet de alarma pe iPhone

Cum setezi un playlist ca sunet de alarma pe iPhone

Daca ati fost vreodata interesati sa setati un playlist ca si sunet de alarma pentru aplicatia Clock a iOS, ei bine pentru voi exista incepand de astazi un tweak numit PlaylistAlarm. Disponibil pentru cei care au jailbreak, acest tweak ne ofera posibilitatea de a alege orice fel de liste de redare din aplicatia Muzica, Music, ca si sunet pentru trezire dimineata.

Tweak-ul PlaylistAlarm este gandit pentru a face totul cat se poate de usor de realizat, astfel ca alegerea playlist-ului se face direct din meniul cu sunetele aplicatiei Clock. Tweak-ul implementeaza si un modul care alege aleator piesele, deci in fiecare zi veti fi treziti de alta melodie, iar desi dezvoltatorul sau spune ca este compatibil cu iOS 8, ar trebui sa-l puteti folosi fara probleme si in iOS 10.

“Compatible with iOS 8. PlaylistAlarm lets you set a playlist as the alarm sound, so you can wake up to your favorite music collection. It also includes a shuffle mode in case you want to be woken up by a different song everyday. Please note that the playlist will be the same for all alarms you set.”

PlaylistAlarm este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

playlistalarm

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.