Google Photos indreapta pozele, creeaza GIF-uri

Google Photos are parte de cateva functii noi anuntate astazi de catre compania Google, ele fiind extrem de interesante si contribuind la imbunatatirea experientei de folosire a platformei. Pentru inceput, Google Photos are o functie similara celei Memories din iOS 10, afisand cele mai importante poze din upload-urile facute pentru o anumita perioada de timp.

Separat Google Photos este acum capabil sa creeze GIF-uri din clipuri video incarcate de catre noi de-a lungul timpului. Google spune ca aceasta tehnologie analizeaza momentele active din clipurile noastre video si le separa de restul inregistrarii pentru a crea GIF-uri care sa prezinte momentele mai importante din clipuri, in ideea de a le partaja pe retelele sociale.

Mai mult decat atat, Google Photos ne poate afisa acum poze vechi cu oamenii ce apar in pozele recent incarcate in platforma, un sistem de recunoastere faciala identificand automat persoanele. Functia este extrem de utila pentru a descoperi poze vechi si interesante facute cu anumite persoane, asa ca multa lume va fi cel mai probabil incantata de ea.

In final, Google Photos este capabil sa indrepte pozele strambe, oferindu-ne optiunea de a le roti in orice directie dorim, sau de a le roti automat in momentul incarcarii. Aplicatia Google Photos este disponibila pentru descarcare gratuita, in format universal, din AppStore urmand acest link.

google-photos-update