Samsung plateste 100 de dolari clienti care returneaza Galaxy Note 7

Samsung le ofera clientilor recompense financare de 25 - 100 de dolari pentru a-si returna terminalele Galaxy Note 7 in magazine.

Pentru ca simplele scuze nu sunt de ajuns pentru a face uitat esecul numit Galaxy Note 7, cei de la Samsung au decis sa le fere clientilor si 100 de dolari la returnarea terminalelor. Cei de la Samsung spun ca acesti 100 de dolari reprezinta de fapt o motivatie pentru ca terminalele sa fie returnate de catre clienti deoarece acestia nu ar dori sa renunte la ele.

In aceasta idee, orice persoana care returneaza un Galaxy Note 7 si alte un alt smartphone al Samsung, va primi 100 de dolari de la compania coreeana. Daca acel client alege sa renunte la brand-ul Samsung, sau daca alege sa ceara returnarea completa a banilor, atunci Samsung ii va oferi numai 25 de dolari drept recompensa.

Deocamdata doar clientii din SUA si Coreea de Sud primesc recompense de acest gen la returnarea terminalelor, in alte piete ele nefiind deocamdata anuntate. Samsung are de recuperat cateva milioane de terminale Galaxy note 7 din lumea intreaga, iar in baza sumelor pe care le ofera, va pierde zeci sau sute de milioane de dolari.

Decizia celor de la Samsung de a oferi bani persoanelor care isi returnteaza terminalele va fi apreciata de catre foarte multi fani, insa realitatea este ca problema de fond nu va disparea. Samsung a facut un smartphone care pune vietile oamenilor in pericol, a mintit cand a spus ca a rezolvat problema, iar acum incearca sa ascopere totul cu bani.

“We appreciate the patience of our consumers, carrier and retail partners for carrying the burden during these challenging times. We are committed to doing everything we can to make this right.”

galaxy-note-7-recompensa-bani