Arsa de iPhone 6 Plus, o femeie da in judecata Apple

O femeie care sustine ca a fost arsa de catre iPhone 6 Plus in timp ce dormea, a dat in judecata compania Apple cerand despagubiri.

Compania Apple a fost actionata in judecata de catre o femeie din Nashville zilele trecute, aceasta fiind arsa de catre un terminal iPhone 6 Plus care s-a supraincalzit. Terminalul supraincalzit i-ar fi ars o portiune din sanul drept, insa aparent fara a lua foc, ci doar prin simpla incalzire excesiva, lucru destul de greu de inteles in momentul de fata.

Conform cererii de chemare in judecata, femeia sustine ca a adormit cu terminalul iPhone 6 Plus pe piept, iar dupa ce acesta s-a supraincalzit i-a generat arsura pe sanul drept. Terminalul un se afla la incarcat in acel moment si este din nou greu de inteles cum ar fi ars-o pentru ca el s-ar fi blocat automat la cateva minute dupa incetarea interactiunii cu ecranul.

Femeia sustine ca iPhone 6 Plus are un defect care a stat la baza acestui incident, insa desigur ca vorbim despre prima problema de acest gen. Daca bateria ar fi explodat, ar fi fost de inteles de ce se cer despagubiri, insa in aceasta situatie intregul proces are sanse foarte mici de a ajunge foarte departe, avand in vedere calitatea avocatilor Apple.

Chiar si asa, femeia cere despagubiri de la compania Apple pentru cheltuielile medicale generate de catre aceasta arsura, dar si banii pierduti in urma incidentului. Femeia sustine ca ar fi pierdut salarii viitoare din cauza acestei arsuri pe sanul drept, insa e greu de spus ce fel de slujba are din moment ce castiga bani in acest mod.

Acesta este primul caz in care compania Apple este data in judecata din cauza unui iPhone 6 Plus care a ranit o persoana fara ca bateria sa ii explodeze.

iphone-6-plus-proces-femeie-arsa