Indie Games cu 50% reducere la recomandarea Apple

Zilele trecute compania Apple a creat o noua sectiune de aplicatii pentru AppStore, iar print intermediul sau ne recomanda cele mai bune jocuri create de catre dezvoltatori independenti. Indie Games se numeste sectiunea creata de catre compania Apple, iar in cadrul sau exista doar jocuri facute de catre dezvoltatori independenti.

Vorbim despre o selectie foarte variata de jocuri create de catre asemenea dezvoltatori, ele fiind vandute in momentul de fata la jumatate de pret de catre ei. Reducerea de pret este facuta la recomandarea celor de la Apple pentru a beneficia de atentia unui numar mult mai mare de persoane, asa ca ar fi bine sa profitati de ocazie.

Vorbim despre jocuri facute de catre dezvoltatori fara bugete de dezvoltare de milioane de dolari, insa chiar si asa, jocurile au dovedit ca sunt populare in App Store. De-a lungul timpului aceste jocuri au dovedit ca sunt extrem de popular, iar in aceasta baza ele sunt acum promovate de catre compania Apple in magazinul sau de aplicatii.

Toate jocurile au fost alese de catre angajatii celor din Cupertino pentru promovare, asa ca indiferent ce alegeti de acolo, stiti ca faceti o alegere foarte buna. Apple actioneaza ina cest mod de cateva luni, iar asa foarte multa lume a descoperit foarte multe jocuri foarte bune.

Sectiunea Indie Games este disponibila pentru descarcare din AppStore urmand acest link.