iOS 10.1 beta 5 a fost lansat

iOS 10.1 beta 5 a fost lansat in aceasta seara la doar doua zile dupa ce iOS 10.1 beta 4 a fost pus la dispozitia dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS. Lansarea acestei actualizari este cu adevarat surprinzatoare in momentul de fata, avand in vedere ca este prima oara cand Apple lanseaza actualizarile in acest mod pentru dezvoltatorii sai.

Daca aveati deja instalata o versiune anterioara a iOS 10.1 beta, atunci puteti instala iOS 10.1 beta 5 prin sistemul Software Update, Actualizare Software, al sistemului de operare. Daca aveti versiunea public beta, atunci deocamdata nu puteti instala aceasta actualizare in terminalele voastre si va trebui sa asteptati pana cand iOS 10.1 public beta 5 va fi lansat.

In momentul de fata iOS 10.1 beta 5 este disponibil NUMAI pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci restul terminalul nu au un build disponibil pentru instalare. Zilele trecute compania Apple a lansat iOS 10.0.3 numai pentru cele doua smartphone-uri, iar acum actioneaza exact la fel, decizia sa fiind una surprinzatoare pentru multa lume.

iOS 10.1 beta 5 a fost lansat

In momentul de fata nu se stie care sunt noutatile pe care iOS 10.1 beta 5 le ofera pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, insa probabil vom afla in curand. Principala functie a iOS 10.1 este cea Portret a aplicatiei Camera, insa separat de ea compania Apple nu ofera altceva nou si important pentru restul utilizatorilor.

UPDATE: macOS Sierra 10.12.1 beta 5 este deasemenea oferit pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma macOS.

UPDATE 2: Versiunea public beta a fost deasemenea lansata.

ios-10-1-beta-5

15 COMENTARII

  1. Eu personal chiar ma bucur ca se fac așa de des upg. Văd partea buna a lucrurilor, de ce sa se facă odată la câteva luni când mereu se pot îmbunătăți softul 😉

  2. Pentru iOS 10.1 ce v a fi lansat pe 25 se mai poate instala după toate celelalte de pana acum (beta) ?!incarca memoria in plus?! Sau facem instalarea lui de la zero??!!