Prima Pagina iPhone iPhone – cel mai mare grad de satisfactie pentru clienti

iPhone – cel mai mare grad de satisfactie pentru clienti

5

iPhone are cel mai mare grad de satisfactie in randul consumatorilor din SUA, conform unui studiu publicat recent de catre cei de la J.D. Power. Mai jos puteti vedea ca iPhone ii ofera companiei Apple prima pozitie cu 811 puncte din 1000 posibile, diferenta fata de Microsoft, plasata pe pozitia a doua, fiind de 16 puncte in acest top.

Desi cei de la Samsung se apropiasera extrem de mult de Apple anul trecut, acum au cazut sub Microsoft si esecul numit Galaxy Note 7 se afla cel mai probabil in spatele caderii. In urma companiei Samsung regasim compania LG, punctajul meniu al studiului, apoi HTC, Motorola, Huawei, ZTE, Kyocera si cei de la Alcatel.

De cativa ani incoace iPhone ocupa prima pozitie in topul celor de la J.D. Power, iar compania Apple se lauda cu fiecare ocazie cu pozitia detinuta in acest top. Este si normal ca Apple sa faca acest lucru din moment ce al sau iPhone este laudat, competitorii sai directi avand punctaje mult mai mici in baza problemelor pe care le au terminalele.

Deocamdata nimeni nu a reusit sa detroneze Apple in acest top, desi Samsung s-a apropiat foarte mult anul trecut, iar daca Galaxy Note 7 nu ar fi avut atatea probleme, poate ca ar fi intrecut Apple. Avand in vedere ca situatia este complet diferita acum, ramane sa vedem daca anul viitor Samsung va avea o evolutie mai buna.

iphone-satisfactie-consumatori