Jony Ive va decora bradul de Craciun al unui prestigios hotel

Satul sa decoreze carcasele terminalelor iPhone si ale tabletelor iPad, Jony Ive s-a hotarat sa treaca la urmatorul nivel, asa ca impreuna cu Marc Newson va decora bradul de Craciun al unui hotel din Londra. Jony Ive este Chief Design Officer in cadrul Apple si conduce diviziile care dezvolta design-ul produselor Apple, dar si al interfetei iOS.

Marc Newson este bunul sau prieten si subaltern in cadrul Apple, ei creand impreuna design-ul Apple Watch, printre alte produse ale companiei Apple. Pentru Craciun ei vor colabora la decorarea bradului care fi amplasat in holul de intrare al hotelului Claridges din Londra, diversi arhitecti si designeri interiori urmand a crea o primire de exceptie pentru clienti.

Anul trecut presedintele Burberry a prezentat bradul hotelului, acesta avand 100 de umbrele si 70.000 de beculete, Dolce & Gabbana ocupandu-se de decoratiunile anului 2014. In 2016 a venit randul lui Jony Ive sa contribuie cu ceva la bradul spectaculos care va fi amplasat in hotel, asa ca pana pe 18 noiembrie trebuie sa conceapa impreuna cu Marc News intregul design.

Avand in vedere ca vorbim despre Jony Ive si Apple, foarte multa lume va privi cu mare interes ceea ce va fi amplasat in holul hotelului Claridges, hotelul urmand a avea parte de publicitate gratuita in intreaga lume. Mai jos aveti decoratiunile facute pentru brazii din anii 2014 si 2015.

jony-ive-brad-craciun

4 COMENTARII