Prima Pagina aplicatii New Games We Love – jocurile favorite ale angajatilor Apple

New Games We Love – jocurile favorite ale angajatilor Apple

0

New Games We Love este o sectiune de aplicatii disponibila de ceva vreme in App Store-ul companiei Apple, in ea fiind listate in fiecare saptamana cele mai importante update-uri noi pentru cele mai populare jocuri ale App Store.

In momentul de fata sectiunea listeaza cateva zeci dintre cele mai populare jocuri disponibile in App Store, o buna parte dintre ele fiind lansate cu putin timp in urma de catre dezvoltatorii lor.

Avand in vedere ca de cateva saptamani de zile Apple a pus angajati sa aleaga toate aplicatiile care sunt promovate in aceste sectiuni ale App Store, puteti fi siguri ca indiferent ce aplicatie veti alege sa descarcati, ea va fi potrivita pentru nevoile voastre.

Sectiunea a fost conceputa in ideea de a permite o noua promovare a unor titluri care probabil au iesit din centrul atentiei in ultima perioada, sa ca ea este binevenita.

Sectiunea New Games We Love poate fi accesata urmand acest link.

aplicatii new games we love

Articolul anterioriOS 10 are o grava problema de securitate
Urmatorul articolBateria iPhone 7 nu explodeaza usor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.