Descarca iOS 10.1 pentru iPhone si iPad

iOS 10.1 a fost lansat de catre compania Apple in aceasta seara pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga, dupa mai bine de o luna de testare. Actualizarea vine cu o noua functie pentru iPhone 7 Plus, ea fiind numita portret si permitand inregistrarea de poze cu efect bokeh folosind aplicatia Camera.

Separat, Apple a rezolvat foarte multe probleme de functionare ale sistemului de operare, insa nu a implementat functii majore pentru restul iDevice-urilor. In aceasta idee, nu veti vedea vreo schimbare importanta dupa ce veti instala iOS 10.1 in terminalele voastre, separat de o posibila reducere a performantelor generale ale terminalelor.

Cea mai simpla metoda de a instala iOS 10.1 este folosind sistemul de Actualizare Software, Software Update, insa daca nu va puteti folosi de el, atunci puteti utiliza iTunes. Oricare dintre ipsw-urile disponibile mai jos va permit sa instalati iOS 10.1 fara probleme in terminalele voastre, insa trebuie sa aveti grija sa-l descarcati pe cel potrivit pentru terminalul vostru.

Descarca iOS 10.1 pentru iPhone si iPad

descarca-ios-10-1

Puteti descarca iOS 10.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch folosind oricare dintre link-urile de mai jos :