Apple a activat canalul Apple TV pentru conferinta de joi

Cu patru zile inaintea evenimentului in care urmeaza sa prezinte trei noi modele ale MacBook, compania Apple a activat deja canalul Apple TV prin care va transmite totul. Cei din Cupertino doresc sa se asigure ca lumea va urmari conferinta lor, iar asta pentru ca numarul de persoane interesate de Mac-uri este cu mult, mult mai mic decat cel de persoane interesate de iPhone.

In aceasta idee, Apple a publicat deja in Apple TV un reminder pentru conferinta care urmeaza sa aiba loc in cursul zilei de joi seara, impreuna cu ora in care ea va avea loc in diverse tari. Mai exact, conferinta celor de la Apple va avea loc la ora 20:00, ora Romaniei, iar daca aveti un Apple TV, o veti putea urmari prin canalul care este acum afisat.

In general, cei de la Apple publica acest canal in ziua unei conferinte, insa avand in vedere dorinta foarte mare de a aduce conferinta in atentia cat mai multor oameni, lucrurile sunt grabite. Nimeni nu stie cat va dura conferinta din 27 octombrie, insa probabil vorbim despre o conferinta care nu va fi mai lunga de o ora, asa cum ne-a obisnuit deja Apple.

Acestea fiind spuse, joi seara incepand cu ora 20:00 va astept aici pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte compania Apple in legatura cu noile sale MacBook.

apple-canal-apple-tv-conferinta