Pokemon GO va avea primul eveniment in joc de Halloween

Pokemon GO, fenomenul global de vara trecuta, continua sa atraga sute de mii de utilizatori zilnic in diverse zone de pe planeta, iar de Halloween va avea primul eveinment organizat. Cei de la Niantic, creatorii jocului, au anuntat faptul ca in ziua de Halloween vor organiza un eveniment special in interiorul jocului pentru utilizatori.

In timpul acestui eveniment utilizatorii din lumea intreaga vor vedea mai des in preajma lor cateva dintre personajele cele mai inspaimantatoare din joc. Mai exact, vorbim despre personajele Drowzee, Gastly, Gengar, Golbat, Haunter, Hypno, Zubat, ele urmand a fi mai usor de gasit in perioada 26 octombrie – 1 noiembrie.

Separat de aceste aparitii mai frecvente a unor personaje, utilizatorii vor primi si mai multe dulciuri pentru pokemonii pe care ii au, iar asta pentru ca ei sa se dezvolte mai usor. Mai multe detalii aveti in comunicatul de mai jos, dar si in clipul video publicat de catre cei de la Niantic pentru jocul Pokemon GO.

During this period, every Pokémon caught will earn Trainers six Candies—twice the normal amount. The professor will also give Trainers two Candies instead of one for every Pokémon transferred to him. In addition, Buddy Pokémon will award four candies instead of the usual one. Pokémon Candies enable Trainers to evolve or strengthen their Pokémon, so players will want to walk and catch all the Pokémon they can to get their fill of Candy during this special event.