Apple amana deschiderea Apple Campus 2

Compania Apple a amanat deschiderea Apple Campus 2 fara a face un anunt oficial cu privire la aceasta intarziere a inaugurarii oficiale a noului sau campus. Conform programului publicat de catre cei de la Apple astazi, deschiderea urmeaza sa aiba loc la finalul celui de-al doilea trimestru fiscal al anului 2017, sau poate chiar in al treilea trimestru fiscal.

Timpul necesar pentru a finaliza constructiile ridicate in zona, dar si reimplantarea copacilor scosi si a altor plante necesare pentru decodarea locatiei, au fortat Apple sa amane deschiderea. Desi initial Apple dorea sa faca deschiderea la inceputul anului 2017, se pare ca acest lucru nu se va intampla pana cel mai devreme in luna aprilie.

In cea de-a doua imagine puteti vedea cum arta din aer Apple Campus 2, nava spatiala care formeaza cladirea principala fiind ridicata in totalitate. Companiile de constructii care lucreaza pentru Apple inca mai au mult de lucru la noua locatie, asa ca nu ar fi exclus ca o noua amanare sa fie posibila la inceputul anului viitor.

apple-campus-2-deschidere

apple-campus-2-aer