Prima Pagina gadget Bluedio U Plus – castile cu 12 difuzoare (VIDEO)

Bluedio U Plus – castile cu 12 difuzoare (VIDEO)

Daca folositi casti pentru a asculta muzica si cautati in mod constant cele mai bune produse de pe piata, ei bine cei de la Bluedio au pentru voi ceva special. Vorbim despre o pereche de casti care are 12 difuzoare incluse, cate 6 in fiecare casca, iar experienta oferita de catre ele esta una pe care probabil nu ati mai intalnit-o pana acum.

In clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare a lor, iar conform celui care le testeaza, ele au cel mai bun bas dintre toate castile pe care el le-a folosit. Ca sa fiu sincer, cu atat de multe difuzoare, este si destul de greu sa nu oferi o experienta de exceptie, mai ales ca ele sunt capabile sa redea sunetele si in format surround sound, lucru greu de gasit la o pereche de casti.

Fiecare dintre cele doua casti Bluedio U Plus are cate 6 difuzoare incorporate, unul mare in mijloc si alte 5 pozitionate in jurul castii pentru a reda sunetele intr-un format complet nou. Nu stiu cate casti de acest gen mai exista pe piata, este primul model pe care il vad cu atat de multe difuzoare si cu siguranta experienta este mai buna decat a multor altor modele disponibile pe piata.

Un produs de acest gen are, desigur, si un pret pe masura, astfel ca pentru castile acestea va trebui sa scoateti din buzunare aproximativ 210 euro, fara transport, cam cat pentru o pereche Beats. Experienta ar trebui sa fie totusi cu mult superioara celei oferite de catre castile Beats, asa ca daca sunteti convinsi de ele, le gasiti aici.

 • tswhite

  Experiența de audiție este o varza semi-totală cu siguranța, cele mai bune casti sunt stereo, open sau semi-open.

 • EMP83

  Probabil ca tine de gusturi, eu prefer căștile closed gen sennheiser momentum 2: https://en-us.sennheiser.com/momentum-m2

  Un lucru este sigur, căștile Beats sunt varza pentru prețul care-l au. Sunt variante ceva mai ieftine cu o calitate a sunetului mult superioara.

 • NarcisB

  Singurele beats ce merită cumpărate sunt Pro. Am avut studio 1,2 și ambele au crăpat la headband de două ori. Să nu mai spun că după un break-in de câteva sute de ore,se aud fantastic. Sunetul e undeva la 250-300$ dar compensează calitatea materialelor,în special aluminiul dur. Nu sunt un fan beats,am încercat și alte modele de căști,Sennheiser Momentum,Bose,și AKG. Personal sunetul lor mi se pare oarecum plictisitor.