Prima Pagina gadget Dopul care transforma o sticla intr-un difuzor

Dopul care transforma o sticla intr-un difuzor

The Kork este un nou produs care urmeaza sa caute finantare pentru a fi lansat pe pietele globale, el putand transforma orice fel de sticla intr-un difuzor. Vorbim despre un accesoriu care acopera gura sticlei precum un dop normal, el putand permite ascultarea de muzica, sau orice altceva, cu ajutorul unui smartphone obisnuit.

The Kork arata precum un difuzor Bluetooth obisnuit si interactiunea cu un smartphone se face folosind o aplicatie dedicata, clipul video de mai jos prezentandu-l in actiune. In momentul de fata, The Kork este singurul dispozitiv care este capabil sa ofere o asemenea functionalitate pentru o sticla obisnuita, chiar daca este in cautarea finantarii pentru lansare.

Este greu de spus daca The Krok va ajunge vreodata pe piata, insa ideea din spatele sau este extrem de interesanta si cu siguranta va avea foarte multi sustinatori. Acum nu se stie cat ar putea costa The Kork in momentul in care va fi lansat, dar cu siguranta va avea un pret apropiat de valoarea de 100 de dolari, cel putin.

Voi ce parere aveti despre acest dispozitiv ?

  • Gruia

    Imaginația omului nu are limite.

  • Fosocle

    100 de dolari??? La pretul asta iei un anker nano, costa 15 euro, e de 4 ori mai mic si se aude de 10 ori mai bine si mai puternic. Sau un tonbux. Ca sa nu mai spun ce speaker poti sa cumperi la 100 usd

  • Am facut si eu o estimare, poate fi mai ieftin, hai sa nu ne cramponam in ea.

  • icetkk

    De unde știi că se aude de 10 ori mai bine? De unde știi cum se aude ăsta? Îți imaginezi sau cum?