Dopul care transforma o sticla intr-un difuzor

The Kork este un nou produs care urmeaza sa caute finantare pentru a fi lansat pe pietele globale, el putand transforma orice fel de sticla intr-un difuzor. Vorbim despre un accesoriu care acopera gura sticlei precum un dop normal, el putand permite ascultarea de muzica, sau orice altceva, cu ajutorul unui smartphone obisnuit.

The Kork arata precum un difuzor Bluetooth obisnuit si interactiunea cu un smartphone se face folosind o aplicatie dedicata, clipul video de mai jos prezentandu-l in actiune. In momentul de fata, The Kork este singurul dispozitiv care este capabil sa ofere o asemenea functionalitate pentru o sticla obisnuita, chiar daca este in cautarea finantarii pentru lansare.

Este greu de spus daca The Krok va ajunge vreodata pe piata, insa ideea din spatele sau este extrem de interesanta si cu siguranta va avea foarte multi sustinatori. Acum nu se stie cat ar putea costa The Kork in momentul in care va fi lansat, dar cu siguranta va avea un pret apropiat de valoarea de 100 de dolari, cel putin.

Voi ce parere aveti despre acest dispozitiv ?