Jocuri cu zombii pentru Halloween

Daca va plac jocurile cu zombii, atunci cei de la Apple au pregatit pentru voi o sectiune foarte interesanta de aplicatii numita Ahh! Zombies! Dup cum ii spune si numele, aceasta aplicatie contine cele mai infrucosatoare jocuri cu zombii disponibile in momentul de fata in AppStore, cei din Cupertino alegandu-le doar pe cele mai bune dintre ele.

Avand in vedere ca sarbatorim Halloween-ul, sectiunea vine intr-un moment in care extrem de multi posesori de iPhone, iPad si iPod Touch cauta asemenea titluri. Jocurile cu zombii s-au dovedit a fi extrem de populare in AppStore in ultimii ani, iar pe unele dintre ele compania Apple le-a promovat deja in diverse randuri, asa ca probabil va sunt cunoscute.

Vorbim despre aproape 20 de jocuri pe care angajatii companiei Apple le-au incercat si le recomanda pentru ca sunt cele mai bune disponibile in aceasta categorie. In aceasta idee, fiecare dintre titlurile disponibile in aceasta categorie merita cumparate sau doar descarcate, asa ca probabil nu veti regreta indiferent de actiunea pe care o veti face.

Sectiunea Ahh! Zombies! este disponibila pentru accesare urmand acest link.

jocuri-zombii-iphone-halloween