iOS 10.0.2 nu mai este semnat de Apple

iOS 10.0.2 nu mai este semnat de catre compania Apple incepand din aceasta seara, instalarea fiind imposibila.

iOS 10.0.2 nu mai este semnat de catre Apple la doar cateva minute dupa ce iOS 10.1.1 a fost lansat oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga in aceasta seara. Atat lansarea iOS 10.1.1, cat si scoaterea din semnare a iOS 10.0.2 au luat toata lumea prin surprindere deoarece absolut nimeni nu se astepta ca Apple sa ia o asemenea decizie in momentul de fata.

iOS 10.0.2 a fost lansat in luna septembrie de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, el fiind urmat de catre iOS 10.1 cateva saptamani mai tarziu. iOS 10.0.2 a fost gandit pentru a oferi rezolvari ale problemelor de functionare si nimic mai mult, deci scoaterea sa din semnare pentru instalare nu ne afecteaza prea mult.

Chiar si asa, daca ati avut autonomie sau performante bune in iOS 10.0.2 si doreati sa mai puteti face instalarea acestei versiuni in viitorul apropiat, ei bine acest lucru nu este posibil. Desi Apple rareori lanseaza o versiune a iOS in timp ce opreste semnarea pentru alta, iata ca astazi a grabit foarte mult lucrurile, surprinzand pe toata lumea.

Avand in vedere decizia luata de catre cei de la Apple astazi, nu veti mai putea instala iOS 10.0.2 indiferent de metoda prin care veti mai dori sa faceti acest lucru. Fie ca vorbim despre Software Update, Actualizare Software, fie ca vorbim despre iTunes, instalarea a devenit imposibila si trebuie sa va obisnuiti cu gandul acesta.

ios-10-0-2-semnare