iOS 10.1.1 a fost lansat

iOS 10.1.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple.

iOS 10.1.1 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita la scara larga pentru toti posesorii de iDevice-uri. Lansarea de astazi vine complet neasteptat pentru toata lumea, cei de la Apple neavand vreo versiune beta in testare pentru iDevice-urile noastre.

Ora la care iOS 10.1.1 este oferit este deasemenea neobisnuita, compania Apple lansand in mod normal actualizarile in cursul orelor 20:00 si nu la ora 17:00. Conform companiei Apple, aceasta actualizare rezolva o varietate de probleme, inclusiv una care afecteaza aplicatia Sanatate a sistemului de operare, deci practic nu stim altceva in afara de asta.

Cei din Cupertino isi actualizeaza in mod regulat sistemul de operare pentru a implementa o varietate de schimbari, iar fiecare actualizare rezolva diverse probleme raportate. Acum in afara celei pentru aplicatia Sanatate nu stim ce s-a schimbat, dar teoretic experienta de utilizare ar trebui sa fie mai buna pentru toti cei care detin un iDevice.

iOS 10.1.1 a fost lansat

iOS 10.1.1 poate fi instalat fara restrictie de catre orice fel de iPhone, iPad si iPod Touch care este compatibil cu aceasta versiune a sistemului de operare al celor de la Apple. Fie ca ati avut o versiune beta a sistemului de operare, fie ca folositi doar versiunile publice, veti putea instala actualizarea chiar din acest moment si va veti putea bucura de ceea ce are ea de oferit.

“Aceasta actualizare corecteaza probleme, inclusiv una care putea impiedica vizualizarea datelor din aplicatia Santate de catre unii utilizatori.”

Cea mai simpla metoda de a instala iOS 10.1.1 este folosind sistemul Actualizare Software, Software Update, al sistemului de operare. Puteti accesa aceasta interfata de actualizare a iOS 10.1.1 prin intermediul Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si urmand mai apoi instructiunile de pe ecran.

Daca inca nu va apare iOS 10.1.1 acolo, va trebui sa mai aveti putina rabdare pana se propaga actualizarea pentru toata lumea.

ios-10-0-1-noutati