Prima Pagina iOS 10 iOS 10.2 beta 1 a fost lansat

iOS 10.2 beta 1 a fost lansat

iOS 10.2 beta 1 a fost lansat a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga. Lansarea vine la doar cateva ore dupa ce iOS 10.1.1 a fost pus la dispozitia utilizatorilor obisnuiti de iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple avand o seara foarte aglomerata pregatita pentru toata lumea.

iOS 10.2 beta 1 nu vine deocamdata si cu o lista de schimbari oferita de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, dar una va fi oferita in aceasta noapte. In momentul de fata doar dezvoltatorii de aplicatii pentru iDevice-uri pot instala iOS 10.2 beta 1 numai daca au un profil descarcat si instalat deja din website-ul Apple.

In mod normal, iOS 10.2 ar trebui sa aduca macar o functie importanta pentru utilizatorii globali, asa cum s-a intamplat si in cazul iOS 10.1 cu iPhone 7 Plus. Pana acum nu se stie daca Apple va implementa ceva major, insa sunt sanse mici sa descoperim schimbari importante pentru iDevice-urile noastre, mai ales ca actualizarile se succed cu repeziciune.

Compania Apple pare sa-si fi stabilit o strategie de a actualiza constant sistemul de operare iOS, incercand sa blocheze bresele de securitate din sistem. In aceasta idee, lansarea solutiilor de jailbreak se va dovedi a fi tot mai dificila, deci daca le asteptati cu nerabdare, va trebui sa aveti ceva mai multa rabdare decat de obicei.

UPDATE: watchOS 3.1.1 a fost deasemenea lansat.

UPDATE 2: tvOS 10.1 a fost lansat.

UPDATE 3: macOS Sierra 10.12.2 Beta a fost lansat.

UPDATE 4: Pana acum s-au descoperit urmatoarele noutati in iOS 10.2 beta 1 :

  1. Trei wallpaper-uri noi.
  2. Un widget special pentru aplicatia Videos.
  3. O optiune pentru a pastra neschimbate setarile camerei la inchidere.
  4. Noi caractere emoji.

ios-10-2-beta-1-wallpaper

ios-10-2-widget-video

ios-10-2-setari-camera

ios-10-2-beta-1