eMAG: iPhone 6S cu 1800 LEI reducere

eMAG vinde iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu 1800 LEI reducere astazi, unitati noi si resigilate fiind in oferta magazinului.

eMAG vinde astazi iPhone 6S cu pana la 1800 LEI reducere in aceasta pagina si da, ati citit foarte bine suma de reducere de care beneficiaza terminalele companiei americane. Vorbim despre o reducere de aproape 400 de euro fata de pretul de baza practicat de catre eMAG pentru iPhone 6S, iar pretul final este cu mult mai mic decat in Apple Store.

Pentru inceput, avem terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus pe care cei de la eMAG le vand in momentul de fata cu reducere de pana la 900 LEI in aceasta pagina. Vorbim aici doar despre terminalele noi pe care magazinul le are in oferta, preturile lor fiind, desigur, mai mici decat in Apple Store, insa reducerea este injumatatita fata de ceea ce va spuneam mai sus.

Reducere de pana la 1800 LEI pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus la eMAG gasiti in categoria de resigilate din aceasta pagina si vorbim despre un deal extrem de bun. Separat de faptul ca pretul este cu mult redus fata de cel standard, banii pe care ii platiti in final sunt cu mult, mult mai putini decat cei pe care i-ati plati direct la un magazin Apple, sau unul partener.

eMAG vinde iPhone 6S cu pana la 1800 LEI reducere

Diferenta de reducere pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus la eMAG intre terminalele noi si cele resigilate este de 900 de LEI, adica extrem de mare incat sa merite alegerea unui resigilat. In momentul de fata exista sanse foarte mici sa mai gasiti vreo oferta de acest gen la vreun alt magazin online sau offline din Romania, indiferent de tipul de iPhone 6S sau iPhone 6S Plus pe care il cautati.

In concluzie, in aceasta pagina gasiti toate terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus noi care au reducere de pana la 900 LEI, iar in aceasta pagina le gasiti pe cele resigilate care au reduceri de pana la 1800 LEI.

emag-reducere-iphone-6s-1800-lei