CMRA – cureaua pentru Apple Watch cu camere incluse

Daca sunteti nemultumiti din cauza faptului ca Apple Watch nu are o curea integrata de catre compania Apple, ei bine o noua curea vrea sa rezolve aceasta problema. Numita CMRA, cureaua pentru Apple Watch are nu una, ci doua camere HD integrate pentru a va permite sa inregistrati orice doriti voi, in orice moment al folosirii ceasului inteligent.

Cele doua camere integrate in cureaua CMRA sunt capabile sa inregistreze poze si clipuri video direct de la incheietura mainii noastre, oricand avem nevoie. Una dintre camere are 8 megapixeli, in timp ce a doua are doar 2 megpaixeli, ea fiind dedicata inregistrarii de selfie-uri care au calitate foarte slaba, totusi.

Pentru ca tot acest continut trebuie sa si fie salvat undeva, cureaua are si 8 GB de memorie inclusa pentru salvarea tuturor pozelor si clipurilor video. Interactiunea dintre curea si Apple Watch se face cu ajutorul unei aplicatii dedicate, prin ea putand fi partajate toate pozele si clipurile video pe orice retele de socializare dorim noi.

Ideea din spatele CMRA este extrem de interesanta, insa marea problema in aceasta situatie este pretul de 149 de dolari perceput pentru curea. Cu ea, Apple Watch ar ajunge sa coste 500 de dolari, asa ca probabil nu multa lume se va grabi sa o cumpere in 2017, cand urmeaza sa fie lansata pe pietele globale de catre dezvoltatorii sai.