Testeaza TouchBar pe Mac, iPhone sau iPad

Daca esti interesat sa vezi cum va functiona Touch Bar pe MacBook Pro dupa ce-ti vei primi produsul, ei bine un dezvoltator iti permite sa testezi functionalitatea chiar acum. Vorbim despre o aplicatie creata pentru iPhone sau iPad care ne permite sa incercam o interfata similara celei create de catre compania Apple pentru Touch Bar din MacBook Pro.

Avand in vedere ca laptop-ul are un ecran OLED ce ruleaza watchOS, totul este extrem de similar cu ceea ce vedem deja in sistemul de operare pentru Apple Watch. Chiar si asa, in cazul in care aveti nevoie de o demonstratie mai clara pentru aceasta functionalitate noua a MacBook Pro, aceasta aplicatie va poate ajuta sa o incercati.

Aplicatia poate fi instalata atat pe iPhone sau iPad, cat si pe Mac, iar aici vorbim despre doua moduri de utilizare ale sale. In cazul instalarii doar pe Mac, puteti controla functiile sale folosind butoanele din partea superioara a tastaturii F1 – F12, etc, iar asta pentru ca actualele Mac-uri nu au ecran tactil implementat de catre Apple.

Daca instalati aplicatia si pe iPhone sau iPad, atunci va trebui sa conectati dispozitivul la Mac, iar din aceasta aplicatie veti putea controla aplicatiile din Mac, la fel cum face Touch Bar. Aplicatia poate fi descarcata de aici, insa trebuie instalata folosind Xcode, asa ca nu este chiar atat de usor de folosit in momentul de fata.

2 COMENTARII