Prima Pagina Samsung Galaxy S8 va avea asistentul personal Viv

Galaxy S8 va avea asistentul personal Viv

Galaxy S8 va avea implementat asistentul personal Vivi, care va oferi functii similare Siri sau Google Assistant.

Pentru Galaxy S8 compania Samsung a inteles ca are nevoie de mai mult decat simple specificatii pompoase, asa ca se concentreaza acum si pe altele. Mai exact, Samsung a cumparat recent un asistent virtual dezvoltat de catre creatorii Siri, rolul fiind de a il implementa in Galaxy S8 pentru a oferi functii similare cu cele ale iPhone 7 sau Google Pixel.

Viv este denumirea asistentului virtual si el este cel putin la fel de complex si de bun precum Siri, terminalele Samsung urmand a fi la acelasi nivel cu iPhone din acest punct de vedere. Samsung a cheltuit cateva sute de milioane de dolari pentru a cumpara compania ce a creat Viv, iar Galaxy S8 va oferi functionalitate foarte interesanta in baza sa.

Informatia privind implementarea Viv in Galaxy S8 a fost oferita oficiald e catre compania Samsung, aceasta fiind disperata sa atraga atentia asupra noului sau smartphone. In aceasta idee, cei de la Samsung vor permite inclusiv crearea de servicii speciale pentru asistentul Viv, insa totul va depinde de libertatea oferita de catre Samsung.

Galaxy S8 va avea asistentul personal Viv

Galaxy S8 este cel mai asteptat smartphone al inceputului de an, lumea urmarind cu mare interes ceea ce pregateste compania Samsung pentru noul smartphone. Viv va fi un mare pas inainte facut de catre coreeni, software-ul lor pentru control prin comenzi vocale fiind inferior fata de Siri, sau Google Assistant in momentul de fata.

“Samsung Electronics Co Ltd said on Sunday it would launch an artificial intelligence digital assistant service for its upcoming Galaxy S8 smartphone. The world’s top smartphone maker in October announced the acquisition of Viv Labs Inc, a firm run by a co-creator of Apple Inc’s Siri voice assistant program.”

Cat de mult va conta Viv pentru utilizatorii obisnuiti care asteapta Galaxy S8, ramane de vazut, insa este foarte clar ca Samsung vede potentialul acestor functii. Implementarea lor in Galaxy S8 este de bun augur si ne arata ca undeva, cineva din cadrul Samsung intelege ca nu este suficient sa insiri specificatii pe hartie, daca experienta de utilizare este proasta.

galaxy-s8-viv

 • Srb Srb

  Slaba rau asta….Samsung te rog, in numele tuturor, LASA-NE

 • cosmin

  Pentru un moment m-am panicat…. Am crezut ca samsung o sa introduca un os destinat petardelor proprii . Jeeeez…. ce coreini ofticosi si distrusi :)))

 • Cristi

  Inca un bloatware pentru Touchwiz,ca sa fie mai de cacat,astia isi merita soarta!

 • George89

  Cu un bloatware in plus sau fără un bloatware tot aia e , de fapt nu va avea niciun bloatware în plus , Al Viv va înlocui S Voice așa că…..
  Cat despre interfata Touchwiz , nu e perfecta , dar nu mai e mega încărcată că în anii trecuți , e cu mult mai light ….ca mai dau un rateu asta e , interfata IOS nu are nimic suprapus peste e si tot da rateuri (uneori la greu)

 • George89

  Parcă a devenit o regulă nescrisă că dacă ți cu Apple trebuie să fi nesimțit , si sa ataci pe ceilalți
  Sincer nu stiu cine e mai ofticat si distrus aici ….probabil de invidie că plătiți pentru specificații vechi care nu sunt de cel mai înalt nivel
  Trebuie să te minți pe tine ca să fi fericit

 • V.P

  Ce comentarii de doi lei .

 • Mircea Radulescu

  Samsung și-a dat seama într-un final că nu e suficient să faci doar hardware.

 • V.P

  Din moment ce are Android si unul foarte bine optimizat nu stiu care este problema , te-ai gandit ca aproape 85 % din populatia lumii prefera Android , crezi ca doar din cauza pretului iOS are o cota atat de mica .

 • cosmin

  La ce prefera android, pocnitori low cost …

 • Viorel Predatorul

  De acord. Cred că strugurii ăia sunt acid de acri :))

 • Viorel Predatorul

  Or fi trei sferturi pocnitori, dar un sfert din cota de piață de 86% a Androidului este formată din terminale excelente. Acel sfert din 86% înseamnă o cotă de piață de 21,5% din vânzările globale, adică aproape dublu față de cota de piață a iPhone-ului.

 • Cristi

  Daca din 4 gb ram am liber 1.5 (la S7 si S7 edge) eu consider ca Touchwiz tot varza e!

 • mar

  Unanim acceptata… posesorii de samsung galaxie muchie 7 se plang ca touchwiz ul e varza . Pute netul !

 • cosmin

  Ce mai conteaza , are ecran cu multi pixeli , fumega procesorul, bubuie bateria. Samsung , inventi la superlativ , petarda :)))))))))

 • Fulgusor

  Muchie 7 :))))

 • George89

  Dar de unde si tu un S7 sau S7 Edge? Parcă aveai un Huawei P9 Plus
  A explicat Viorel cum funcționează memoria ram pe android , nu văd ce te deranjează pe tine ca mai ai atâta memorie ram atâta vreme cât executa sarcinile fără probleme
  Memoria ram nu e ca spatiu de stocare