Galaxy S8 va avea asistentul personal Viv

Galaxy S8 va avea implementat asistentul personal Vivi, care va oferi functii similare Siri sau Google Assistant.

Pentru Galaxy S8 compania Samsung a inteles ca are nevoie de mai mult decat simple specificatii pompoase, asa ca se concentreaza acum si pe altele. Mai exact, Samsung a cumparat recent un asistent virtual dezvoltat de catre creatorii Siri, rolul fiind de a il implementa in Galaxy S8 pentru a oferi functii similare cu cele ale iPhone 7 sau Google Pixel.

Viv este denumirea asistentului virtual si el este cel putin la fel de complex si de bun precum Siri, terminalele Samsung urmand a fi la acelasi nivel cu iPhone din acest punct de vedere. Samsung a cheltuit cateva sute de milioane de dolari pentru a cumpara compania ce a creat Viv, iar Galaxy S8 va oferi functionalitate foarte interesanta in baza sa.

Informatia privind implementarea Viv in Galaxy S8 a fost oferita oficiald e catre compania Samsung, aceasta fiind disperata sa atraga atentia asupra noului sau smartphone. In aceasta idee, cei de la Samsung vor permite inclusiv crearea de servicii speciale pentru asistentul Viv, insa totul va depinde de libertatea oferita de catre Samsung.

Galaxy S8 va avea asistentul personal Viv

Galaxy S8 este cel mai asteptat smartphone al inceputului de an, lumea urmarind cu mare interes ceea ce pregateste compania Samsung pentru noul smartphone. Viv va fi un mare pas inainte facut de catre coreeni, software-ul lor pentru control prin comenzi vocale fiind inferior fata de Siri, sau Google Assistant in momentul de fata.

“Samsung Electronics Co Ltd said on Sunday it would launch an artificial intelligence digital assistant service for its upcoming Galaxy S8 smartphone. The world’s top smartphone maker in October announced the acquisition of Viv Labs Inc, a firm run by a co-creator of Apple Inc’s Siri voice assistant program.”

Cat de mult va conta Viv pentru utilizatorii obisnuiti care asteapta Galaxy S8, ramane de vazut, insa este foarte clar ca Samsung vede potentialul acestor functii. Implementarea lor in Galaxy S8 este de bun augur si ne arata ca undeva, cineva din cadrul Samsung intelege ca nu este suficient sa insiri specificatii pe hartie, daca experienta de utilizare este proasta.

galaxy-s8-viv