Prima Pagina smartphone Topul smartphone-urilor care se incarca cel mai repede

Topul smartphone-urilor care se incarca cel mai repede

Pentru toti cei care sunt interesati in principal de viteza de incarcare a unu smartphone si nu de functii, sau baterie, mai jos exista o serie de informatii foarte utile. Vorbim despre cateva dintre cele mai populare smartphone-uri lansate in cursul anului 2016 pe piata, ele fiind comparatie in functie de viteza cu care se incarca.

Pe prima pozitie avem Motorola Moto Z Droid Edition, acesta incarcandu-se in doar 72 de minute, un timp extrem de mic, in comparatie cu iPhone. One Plus 3, LG G5, LG V20 si Samsung Galax7 S7 il urmeaza, toate aceste smartphone-uri avand baterii de capacitate foarte mare, care ofera si o autonomie pe masura pentru utilizatori.

iPhone-urile sunt, desigur, printre smartphone-urile care se incarca cel mai greu, iPhone 7 Plus fiind pe ultima pozitie in acest top al vitezei de incarcare. In mod surprinzator, iPhone 7 se incarca mai repede decat iPhone SE, desi are o baterie cu cateva sute de mAh mai mare decat predecesorul sau, deci Apple a imbunatatit sistemul de incarcare in noul terminal.

incarcare-smartphone

 • c026radco

  Prefer pe cele care pot fi incarcate de mai multe ori fara sa ia foc!

 • Viorel Predatorul

  Frățilă, cum să stai cu 7 plus peste 3 ore la încărcat?? Este dublu față de cât stă un S7, și sunt convins că orice iubitor de produse Apple vede că aici, Apple are mult de lucru…

 • AdrianCF

  Incarcarea rapida scurteaza durata de viata a bateriei.
  Am renuntat de curand la un Samsung S7 edge pt un iphone 7(nu plus),ajung acasa cu 50% baterie facand aceleasi lucruri ca si cu s7.(poze,navigare gmaps,trimitere mailuri,telefoane si un pic de fb)

 • Claudiu Daniel

  Problema e ca daca se incarca mai repede viata bateriei e scurtata !
  Poti folosi un incarcator de 2 amperi si se va incarca mai repede , insa stim urmarile…

 • obiectiv sau nu

  Da, ca voi stati cu un telefon 4-5 ani. Daca esti genul care schimba telefonul anual cu noul model nici nu se simte. Dar sa stai 3 ore dupa un telefon, ce naiba faci? Iti faci programul in functie de cum poti incarca telefonul?

 • Porcu2d

  Te contrazic, dar mă tem că ești și religios.

 • V.P

  Asteapta sa vezi peste 10 luni ce durata vei avea , asta fara incarcare rapida .

 • V.P

  Acum o dam in explozii cand e vorba de aparat Apple , sa critici alea 3,5 ore cat stai cu Plus-ul la incarcat nu ai onoarea si demnitatea s-o faci .

 • Orion4tech

  Hai sa mori tu.
  Ciudat cum in cazul iphone-urilor in general obosesc mai repede bateriile decat la alte telefoane.

 • Claudiu Daniel

  Si eu ….caci…
  Unii sunt religiosi si nelacomi care le plac lucrurile de calitate dar care apreciaza alte valori (umane) si relationale mai mult decat obiectele…
  iar unii hamesiti , risipitori( pe banii si munca altora si cat mai mult daca se poate) frustrati ,frivoli si consumerismului Deci….prefer sa fac un bine decat sa schimb a pe b !