Topul smartphone-urilor care se incarca cel mai repede

Pentru toti cei care sunt interesati in principal de viteza de incarcare a unu smartphone si nu de functii, sau baterie, mai jos exista o serie de informatii foarte utile. Vorbim despre cateva dintre cele mai populare smartphone-uri lansate in cursul anului 2016 pe piata, ele fiind comparatie in functie de viteza cu care se incarca.

Pe prima pozitie avem Motorola Moto Z Droid Edition, acesta incarcandu-se in doar 72 de minute, un timp extrem de mic, in comparatie cu iPhone. One Plus 3, LG G5, LG V20 si Samsung Galax7 S7 il urmeaza, toate aceste smartphone-uri avand baterii de capacitate foarte mare, care ofera si o autonomie pe masura pentru utilizatori.

iPhone-urile sunt, desigur, printre smartphone-urile care se incarca cel mai greu, iPhone 7 Plus fiind pe ultima pozitie in acest top al vitezei de incarcare. In mod surprinzator, iPhone 7 se incarca mai repede decat iPhone SE, desi are o baterie cu cateva sute de mAh mai mare decat predecesorul sau, deci Apple a imbunatatit sistemul de incarcare in noul terminal.

incarcare-smartphone