Aplicatia GMail a fost actualizata cu un design nou

GMail, aplicatia pentru iPhone si iPad a serviciului cu acelasi nume, a fost actualizata in cursul acestei zile de catre compania Google, ea aducand multe schimbari interesante. Mai exact, incepem cu o interfata imbunatatita pe care compania Google a implementat-o pentru aplicatia GMail, ea schimband complet experienta de utilizare.

Aceasta interfata noua a aplicatiei GMail nu doar ca arata mai bine, ci si functioneaza mai repede, compania Google facand multe schimbari majore pentru utilizatori. Interfata oferita incepand de astazi pentru utilizatorii GMail este disponibila de ceva vreme in Android, asa ca vorbim practic despre o aducere a celor doua platforme la acelasi nivel.

Separat, aplicatia GMail ne permite acum sa anumal trimiterea email-urilor la foarte scurt timp dupa trimitere si permite efectuarea de cautari instante printre email-uri. Mai mult decat atat, folosind simple glisari ale ecranului putem arhiva sau sterge orice fel de email-uri disponibile in casuta noastra postala, totul foarte simplu si usor.

  • The Gmail you know and love, now with a fresh new look, sleeker transitions and some highly-requested features. It’s a lot faster, too.
  • Undo Send: prevent embarrassing mistakes
  • Search: find things faster with instant results and spelling suggestions
  • Swipe to archive/delete: quickly clear out your inbox

Aplicatia GMail este disponibila pentru descarcare gratuita, in format universal, din AppStore urmand acest link.

gmail-iphone-ipad