Flash – Facebook cloneaza aplicatia Snapchat

Flash este o noua aplicatie lansata de catre Facebook, ea fiind o clona a Snapchat, dezvoltata pentru pietele aflate in dezvoltare.

Flash este o noua aplicatie lansata de catre compania Facebook in cursul zilei de astazi, ea reprezentand o noua tentativa a companiei americane de a clona Snapchat. Desi Facebook a avut pana acum doua tentative esuate de a clona aplicatia Snapchat, incearca din nou cu Flash, insa si cu o idee diferita fata de ceea ce s-a incercat in trecut.

Mai exact, aplicatia Flash a fost creata special pentru pietele aflate in curs de dezvoltare, ea avand o dimensiune foarte mica si fiind optimizata pentru retelele de internet incete. In aceasta idee, partajarea de continut multimedia se va face cu consum mai mic de internet pentru a permite folosirea cu o experienta buna chiar si in conditiile in care viteza de internet este foarte redusa.

Separat de aceasta gandire diferita, Flash este o clona a Snapchat, oferind aceleasi functii pentru conversatii, apeluri video, sau aplicare de masti peste poze sau clipuri video. Interfata aplicatiei Flash este deasemenea extrem de similara cu cea a Snapchat, cei de la Facebook copiind fara rusine creatia companiei Snapchat, exact precum in trecut.

Acum speranta celor de la Facebook este de a reusi sa castige cat mai multi utilizatori in pietele aflate in curs de dezvoltare, acolo Snapchat avand o baza mica de utilizatori. Desigur ca este greu de spus cat succes va avea aplicatia Flash, insa cei de la Facebook incearca oricum pentru ca nu prea au de ales in tentativa de a concura cu Snapchat in lipsa unor inovatii adevarate.

Aplicatia va fi lansata astazi de catre Facebook.

flash-facebook