Prima Pagina MacBook Pro Noul MacBook Pro se vinde mai bine decat laptop-urile concurente

Noul MacBook Pro se vinde mai bine decat laptop-urile concurente

Noul MacBook Pro se vinde mai bine decat laptop-urile concurente, conform unui studiu recent realizat in SUA, diferenta fiind considerabila in perioada de disponibilitate. Conform unei companii specializate pe analizarea pietelor de produse electronice, noul MacBook Pro si-a surclasat concurenta dupa doar 5 zile de disponibilitate pe piata din SUA.

Noul MacBook Pro s-a vandut de 2 ori mai bine decat laptop-urile Dell XPS 13 si 15, disponibile de 12 luni pe piata, dar si decat Surface Book-ul celor de la Microsoft. In cazul acestuia din urma, diferenta este de 4x in favoarea noului MacBoook Pro, semn ca interesul vis-a-vis de el este extrem de mare in momentul de fata.

Desi noul MacBook Pro are parte de vanzari foarte bune, totusi, nu exista doar vesti bune pentru cei de la Apple. Aceeasi companie sustine ca 40% dintre cei care au cumparat un MacBook Pro de la Apple in 2014 au cumparat un laptop de la alta companie imediat dupa el, semn ca loialitatea nu este chiar atat de mare in randul utilizatorilor.

Acestea fiind spuse, noul MacBook Pro are parte de o lansare de succes, iar competitorii par sa fie depasiti de ceea ce a reusit sa aduca Apple pe piata.

macbook-pro-vanzari-laptop

 • Vlad Tepes

  N-as cumpara mizeria asta niciodată.Windows rules mofucka

 • Srb Srb

  Apple vs restul. Deja doua produse Apple noi doua produse de succes.

 • Srb Srb

  lasa troleala

 • Mih

  Daca Apple ar fi fabricat mizerii nu ar fi avut valoarea pe care o are acum. Sunt doua siDasteme diferite, doua abordari diferite. Windows-ul a castigat mult din punct de vedere al perfomantei, dar daca vrei stabilitate, securitate si eficienta alegi macOS, adica Apple (ca sa nu pornesc discutii despre Linux, unde isi are baza macOS). Tu daca esti frustrat ca multi altii, nu poti realiza diferentele dintre Windows si Apple, ce filosofie are Apple si ce filosofie are Windows. Tu te uiti in portofol si iti dai seama cat esti de frustrat, fapt ce te opreste sa te documentezi.

 • Srb Srb

  si cineva se contrazicea cu mine…mai demult..deci in 5 zile deja astia au precomenzi aproape de vanzarile 12″ Macbook ce se vinde din Aprilie 2015 ca sa nu mai zicem fata de windows

 • Srb Srb

  probabil el e gamer :))

 • Je

  E gamer,joaca jocuri porno.

 • ibadea

  Averi idee cand ajunge si la noi macbook pro?

 • icetkk

  Am observat că dedici destul timp demersului pueril de a-l înjura pe Zaone. Multe mail-uri, multe IP-uri, multe nick-uri, mult timp investit, toate pentru a înjura pe cineva, pentru a face rău cu intenție clară, de parcă ți-ai pierdut nevasta din cauza lui Zaone.
  Nu înțeleg ce te motivează, ce motivează ura asta necondiționată. Un psiholog ar spune că duci lipsă de afecțiune, că ești neiubit și cauți conflicte doar pentru a fece oamenii să te observe, să simtă ceva pentru tine, chiar și sentimente negative, tot e mai bine decât nimic. Ajungi, în meschinătatea ta, să crezi ești important, că oamenii îți dau atenție, că se gândesc la tine, dar nu.
  Eu, de exemplu, peste 10 minute de când am postat comentariul ăsta, voi fi uitat de tine, un nimeni pe internet, niște cuvinte pe un ecran, dar tu tot singur și frustrat vei fi și, probabil, mă vei urî mult timp.

 • Cand esti finantat sa faci asta, trebuie sa castigi o paine cumva, nu ? Dar aici nu e vorba doar de mine, nu sunt singurul care este atacat, fac parte doar din planul zilnic.

 • icetkk

  Vrei să-mi spui că “labă tristă”, ăsta, primește ordine de zi? O fi, nu zic, e plin internetul de postaci, boți umani, mașinării vii de tastat și alte scursuri securiste, manipulatoare de mase.

 • Nu vreau sa intru in detalii, dar e o chestie veche de luni de zile, cel putin in cazul meu. Sistematic, zi de zi, la orice ora, sute de IP-uri, etc. Ma rog, firul e scurt si duce la sursa.

 • icetkk

  Nasol, ce să mai zic… mizerii jegoase. Așa e mediul în rahatul ăsta de țară. Mulți bani investiți în fomiști pentru a arunca cu căcat în țintele stabilite de interesele securiste sau corporatiste. Sunt sătul până la scârbă de situații din ăstea ca a ta. Sunt la tot pasul.