Prima Pagina iOS iPhone 7 este un real succes in SUA

iPhone 7 este un real succes in SUA

iPhone 7 si iPhone 7 Plus s-au dovedit a avea succes foarte mare in SUA in perioada anterioara lansarii, crescand cota de piata a sistemului de operare iOS in tara. Cele doua modele noi de iPhone au inregistrat cele mai bune vanzari dintre toate smartphone-urile vandute in SUA in perioada anterioara lansarii aceasta fiind o adevarata realizare pentru Apple.

In baza vanzarilor bune inregistrate de catre aceste doua terminale, cota de piata a iOS a crescut cu 5.2% in SUA in ultimele luni, compania Apple reusind sa se apropie usor de Android. In momentul de fata, cota de piata a iOS in SUA este de 34.2%, in timp ce a Android este de 63.4%, cu peste 20 de procente mai mica decat cea globala.

Desi in SUA iOS-ul inregistreaza o crestere a cotei de piata, in Germania aceasta a scazut cu 2.5%, in timp ce in China a scazut cu 4.5%. Vanzarile din Marea Britanie au fost deasemenea bune pentru compania Apple, aceasta fiind una dintre pietele in care terminalele iPhone au fost si raman in continuare foarte iubite, indiferent de ce ofera Apple.

Samsung, pe de alta parte, nu o duce prea bine dupa esecul Galaxy Note 7, cota de piata a companiei scazand simtitor in majoritatea pietelor importante. Singura piata in care ea a crescut este Marea Britanie, acolo coreenii reusind sa mai convinga putini clienti sa le cumpere produsele, insa urmatoarele luni ar putea fi dezastruoase cam peste tot.

“In the US, the new iPhone 7 and 7 Plus models made an immediate impact, becoming the best-selling smartphones in the month of September at 17.1%. Despite some sales from the beleaguered Samsung Galaxy Note 7, still technically available through the month of September, Samsung posted a year-on-year decline from 36.9% to 33.8% of US smartphone sales in the third quarter.”

iphone-7-vanzari-cota-piata

 • Srb Srb

  Apple vs restul. Deja doua produse Apple noi doua produse de succes

 • Daniel Razvan

  Chiar crezi ???

 • Daniel Razvan

  Am impresia … ma scuzi: am certitudinea ca ești persoana care crede orice. Ușor influențabilă si la primul titlu de ziar.

 • Srb Srb

  domne daca ai alte dovezi le poti posta…pana atunci vedem realitatea ca pana si la noi unele modele inca sunt limitate

 • Viorel Predatorul

  Srb, poate este puțin off-topic: cum vezi succesul Apple în ma satul noului președinte al SUA, având în vedere susținerea lui Tim pentru perdantă? Crezi că noul președinte al SUA va mai face uz de puterile sale ca să scape Apple în procese?

 • Srb Srb

  Aoleu….nu vreau sa ma gandesc…din 2 rele nici nu stiu care rau era mai bun. Cel putin pt Romania nu cred ca este prea bine…ma cac pe Apple ei se descurca.

 • Srb Srb

  dar se pare ca Trump a zis ca in loc de 35% in taxe va pune doar 10%…bine poate minte ca doar era in campanie atunci

 • Srb Srb

  We’ll bring it back, and it’ll be taxed only at the rate of 10% instead of 35%. And who would bring it back at 35%? Obviously nobody, because nobody’s doing it […] By taxing it at 10% rather than 35%, all this money will come rolling back into our country.

 • Srb Srb

  nu cred ca Obama facea uz de putere ca sa scape Apple

 • Viorel Predatorul

  La comentariul ăsta ești HATER!

 • Adrian CF

  Ma ajuta cineva?NU primesc notificari de la memntouri si de la aplicatia google keep.Deloc.Nici badge nici sunet,nimic.Am verificat la setari/notificari…..sunt activate toate.Iphone 7 IOS 10.1.1

 • Srb Srb

  da sunt probleme cu notificarile, cel putin cele de la mesagerie sunt cunoscute de Apple de ceva zile

 • Adrian CF

  🙁 Cam depind de notificarile alea….
  Am inteles.Multumesc!

 • Srb Srb

  singura solutie gasita de baieti este sa dezactivezi bluetooth