eMAG: casti fara fir cu reducere de 50% astazi

eMAG vinde casti Bluetooth, fara fir, cu 50% reducere astazi, ele fiind excelente pentru iPhone 7, sau orice alte smartphone, tablete, sau calculatoare.

Daca sunteti in cautarea unor casti Bluetooth pentru smartphone, tableta, sau calculator, atunci eMAG are pentru voi o selectie foarte variata disponibila la jumatate de pret in aceasta pagina. eMAG vinde in momentul de fata casti Bluetooth la preturi care incep de la doar 49 de lei, deci veti plati un pret foarte mic pentru acest tip de produse acum.

Pentru ca vorbim despre casti Bluetooth, ele sunt compatibile cu orice fel de telefoane mobile, calculatoare sau tablete, deci va puteti bucura de functionalitatea lor oriunde. Conectarea, chiar si la iPhone, se face direct prin meniul Bluetooth, iar toate sunetele redate de catre produsele voastre se vor auzi direct prin aceste casti, fara o conexiune fizica.

In cazul in care aveti iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, o pereche de casti Bluetooth va poate ajuta sa ascultatu orice doriti direct din terminalele voastre. Avand in vedere ca aceste dispozitive nu au un port audio dedicat, folosirea unei perechi de casti Bluetooth este obligatorie pentru a va putea incarca smartphone-ul in timp ce ascultati muzica, altfel nu veti putea baga doua cabluri Lightning in acelasi port.

eMAG vinde casti Bluetooth la jumatate de pret

In cadrul ofertei celor de la eMAG veti gasi atat casti Bluetooth de la producatori necunoscuti, cat si casti Bluetooth de la producatori de renume. Mai exact veti gasi si produse ale Sennheiser, sau chiar Beats, deci aveti ocazia de a cumpara casti care redau sunetele la calitate excelenta si va veti putea bucura de o experienta extrem de buna pentru a asculta muzica.

Toate aceste casti Bluetooth disponibile la pret redus pot fi cumparate din aceasta pagina a celor de la eMAG, si va recomand sa va uitati cu grija printre oferte. Veti gasi acolo cateva sute de modele de casti Bluetooth din care puteti alege si va recomand sa nu va grabiti si sa fiti siguri ca faceti alegerea potrivita pentru ceea ce aveti voi nevoie.

emag-casti-bluetooth-reducere

Articolul precedentAirPods urmeaza sa fie lansate saptamana viitoare
Articolul următorApple Maps afiseaza informatii despre trafic in Bulgaria
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.