Apple Maps afiseaza informatii despre trafic in Bulgaria

Astazi compania Apple a imbunatatit functionalitatea Apple Maps in Europa, mai exact afiseaza informatii despre trafic in Slovenia, Slovacia si Bulgaria. Daca veti deschide Apple Maps, veti activa sistemul de afisare a informatiilor din trafic si veti vizualiza vreuna dintre aceste trei tari, veti observa ca sunt afisate drumurile congestionate pe iDevice-uri.

Cum a reusit Apple sa ocoleasca din nou Romania este greu de spus, insa tara noastra este una dintre putinele, daca nu chiar singura, din Uniunea Europeana care nu beneficiaza de acest sistem. Google Maps afiseaza de ani de zile informatii privind traficul de pe drumurile din Romania, insa cei de la Apple inca nu i-au ajuns din urma din acest punct de vedere.

In momentul de fata compania Apple afiseaza informatii despre trafic in Apple Maps in cateva zeci de tari de pe glob, multe dintre ele din Europa. N-as putea sa va spun cand, sau daca, Apple va afisa informatii privind traficul de pe drumurile din Romania, insa poate, poate, pana la sfarsitul acestui an ne vom bucura si noi de atentia sa din acest punct de vedere.

apple-maps-informatii-trafic-bulgaria