Prima Pagina Apple Maps Apple Maps afiseaza informatii despre trafic in Bulgaria

Apple Maps afiseaza informatii despre trafic in Bulgaria

Astazi compania Apple a imbunatatit functionalitatea Apple Maps in Europa, mai exact afiseaza informatii despre trafic in Slovenia, Slovacia si Bulgaria. Daca veti deschide Apple Maps, veti activa sistemul de afisare a informatiilor din trafic si veti vizualiza vreuna dintre aceste trei tari, veti observa ca sunt afisate drumurile congestionate pe iDevice-uri.

Cum a reusit Apple sa ocoleasca din nou Romania este greu de spus, insa tara noastra este una dintre putinele, daca nu chiar singura, din Uniunea Europeana care nu beneficiaza de acest sistem. Google Maps afiseaza de ani de zile informatii privind traficul de pe drumurile din Romania, insa cei de la Apple inca nu i-au ajuns din urma din acest punct de vedere.

In momentul de fata compania Apple afiseaza informatii despre trafic in Apple Maps in cateva zeci de tari de pe glob, multe dintre ele din Europa. N-as putea sa va spun cand, sau daca, Apple va afisa informatii privind traficul de pe drumurile din Romania, insa poate, poate, pana la sfarsitul acestui an ne vom bucura si noi de atentia sa din acest punct de vedere.

apple-maps-informatii-trafic-bulgaria

 • Daniel Popa

  Din cauza celor care isi activeaza iPhone-urile in alta limba si selecteaza alta tara decat Romania.

 • Stai linistit ca Apple are alte metode de a prelua informatii privind tarile in care sunt folosite produsele sale si stie foarte bine cati oameni ii utilizeaza produsele din Romania.
  Pe de alta parte, rata redusa de utilizare a Apple Maps in Romania ar putea fi o explicatie, dar aici nu prea am ce sa spun, nu as folosi Apple Maps in detrimentul Google Maps sub nicio forma.

 • Doar in Bucuresti sunt cat de cat acceptabile.

 • Dragos

  Folosesc Apple Maps in Cluj si pot sa va spun ca sunt multumit. Ca si locuitor al orasului stiu unde este aglomerat nu trebuie sa imi spuna Apple sau Google. Aici conteaza mult adresa pe care o caut si ruta pe care o calculeaza

 • Aavii

  Si totusi hartile au fost actualizate acum aproape doi ani. Inainte mai utea sa raportezi o problema si o corectau. Acum, cred ca am peste 10 probleme deshise si nu stiu nimic despre rezolvarea lor (vezi Orasul Alexandria pe harta)

 • Viorel Predatorul

  Dar de ce numai engleza? Eu folosesc româna, engleza, franceza, și cred că aș folosi și în germană dacă aș cunoaște-o mai bine. Ce anume are engleza?

 • Viorel Predatorul

  Hărțile nu sunt făcute doar pentru locuitorii orașelor respective. Dacă tot ești în orașul tău, nu văd de ce ai avea nevoie de Hărți.

 • Leo MC

  Pentru ca engleză este limba in care s-au inventat termenii din domeniu.

 • Srb Srb

  pai raporteaza-le prin intermediul aplicatiei Maps

 • Viorel Predatorul

  Departe de mine, dar aș vrea. Am cunoștințe care vorbesc 10 limbi străine! Zece!

 • Leo MC

  Păsărica n-are naționalitate ;).