iPhone 7S ar putea fi inlocuit de iPhone 8

iPhone 7S nu va fi lansat de catre compania Apple in 2017, iPhone 8 urmand a fi oferit pentru achizitie lumii intregi.

In legatura cu primul iPhone aniversar al companiei Apple incep sa apara tot mai multe informatii, iar desi nu exista deocamdata consens cu privire la toate functiile noi, exista unul cu privire la denumire. De la analisti si pana la jurnalisti, mai toata lumea este destul de convinsa de faptul ca denumirea viitorului smartphone Apple va fi iPhone 8.

Desi toata lumea se asteapta ca acesta sa se numeasca iPhone 7S, in realitate se pare ca Apple va sari peste aceasta denumire, pentru a alege iPhone 8. In general, smartphone-urile din seria S aduc doar imbunatatiri hardware si nu schimbari de design, insa pentru 2017 compania Apple are pregatit iPhone-ul viselor multor fani ai sai.

Pentru ca iPhone 7 nu a venit cu o schimbare de design, deja avem precedentul incalcarii traditiei, asa ca in baza schimbarilor majore pregatite pentru 2017, iPhone 7S va fi de fapt iPhone 8. Compania Apple pregateste atat de multe schimbari importante incat o denumire cu S in coada nu va sugerea adevarata importanta a noului smartphone.

iPhone 7S ar putea fi inlocuit de iPhone 8

Apple si-a obisnuit clientii cu faptul ca terminalele iPhone din seria S aduc doar imbunatatiri minore fata de smartphone-ul lansat inaintea lor. Aceasta este o strategie de marketing care uneori functioneaza impotriva celor din Cupertino, iar cu iPhone 8 ei incearca sa evite asta.

In aceasta idee, compania Apple va sari peste denumirea iPhone 7S si va folosi iPhone 8 pentru viitorul iPhone tocmai pentru a sugera lumii intregi importanta sa. Oamenii vor fi mult mai tentati sa cumpere un iPhone 8 convinsi de faptul ca acesta aduce schimbari adevarate, spre deosebire de un iPhone 7S care nu ar avea noutati majore.

Desi Apple functioneaza in mod normal in baza unei traditii bine stabilite, ultimii ani ne-au aratat ca Apple incearca sa devina imprevizibila. In aceasta idee, sunt destul de convins ca iPhone 8 va fi lansat in 2017 in locul iPhone 7S, iar de acest lucru pare convinsa cam toata lumea in momentul de fata.

iphone-7s-lansat-iphone-8-2017