Asa ar trebui sa arate iPhone 8 (VIDEO)

Un vechi concept al iPhone ar putea fi totusi o reprezentare destul de exacta a modului in care va arata iPhone 8 anul viitor.

7

2017 urmeaza sa fie anul in care visele multor fani Apple ar trebui sa devina realitate deoarece Apple pregateste o schimbare majora pentru iPhone 8. Tot mai multe zvonuri sugereaza faptul ca Apple testeaza prototipuri de terminale care au ecrane OLED, dar care au si diagonala mai mare decat ecranele folosite in iPhone 7 in momentul de fata.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

O crestere in diagonala ecranului este ceruta de catre multi fani Apple, insa pentru iPhone 8 compania va face aceasta schimbare intr-un mod diferit fata de trecut. Daca pana acum Apple crestea diagonala ecranelor impreuna cu dimensiunile terminalelor, in 2017 lucrurile vor fi diferite, carcasele urmand a isi pastra dimensiunile actuale.

Un zvon aparut ieri sugereaza faptul ca iPhone 8 va avea un ecran de 5 inch, dar ca dimensiunile efective ale terminalului vor ramane neschimbate fata de iPhone 7. Apple va realiza acest lucru prin eliminarea marignilor laterale ale ecranului din panoul frontal, asa ca tot acel spatiu gol vizibil acum, va disparea in noul model.

Asa ar trebui sa arate iPhone 8

Facand aceasta schimbare, compania Apple va elimina butonul Home fizic si va include camera frontala, senzorii si cititorul de amprente sub ecranul iPhone 8. Difuzorul ar putea fi deasemenea mutat in partea superioara pentru a putea vorbi in continuare la telefon, iar asa toate conceptele de pana acum s-ar putea transforma in realitate.

Conceptul de mai jos prezinta, probabil, cel mai bine schimbare ape care Apple o va oferi pentru ecranul iPhone 8, nu si pentru restul carcasei. Cred ca exista sanse foarte mari ca partea frontala a iPhone 8 sa arate exact precum in clipul video de mai jos, poate cu o usoara modificare pentru difuzor, care ar putea fi mutat deasupra ecranului.

Voi ce parere aveti ?