Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 va avea ecrane de 5 inch si 5.8 inch

iPhone 8 va avea ecrane de 5 inch si 5.8 inch

iPhone 8 va fi lansat in doua versiuni care au ecrane de 5 inch si 5.8 inch, ele fiind mai mari decat cele ale actualelor modele.

iPhone 8 va avea ecrane de 5 inch si 5.8 inch conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, ele nefiind primele care sugereaza o asemenea evolutie pentru ecranul iPhone. Vorbim despre o crestere substantiala a ecranului iPhone 8 in comparatie cu cel al iPhone 7, insa asta nu inseamna si ca dimensiunea terminalul va creste in vreun fel.

iPhone 8 urmeaza sa aiba un ecran de 5 inch, in comparatie cu cel de 4.7 inch al iPhone 7, asta in timp ce iPhone 8 Plus va avea un ecran de 5.8 inch, in comparatie cu cel de 5.5 inch al iPhone 7 Plus. Diferenta va fi de 0.3 inch pentru fiecare tip de smartphone nou al Apple in comparatie cu generatia anterioara, ea fiind una destul de mare.

Desi Apple vrea sa faca ecranul iPhone 8 mai mare, dimensiunile nu vor creste deoarece Apple va elimina complet marignile lateriale si superioare/inferioare ale terminalului. In aceasta idee, ecranul iPhone 8 ar urma sa se intinda dintr-o margine in alta a carcasei pentru a afisa mai multe informatii pentru utilizatori, probabil si cu o rezolutie mai mare.

iPhone 8 va avea ecrane de 5 inch si 5.8 inch

Partea interesanta, si proasta in acelasi timp, sta in faptul ca doar iPhone 8 Plus ar urma sa aiba ecran OLED, lucru pe care l-am mai auzit si din alte zvonuri. Probabil implementarea unui ecran OLED ar presupune costuri mai mari pentru compania Apple, iar asa doar modelele cu ecran mai mare ar beneficia de o asemenea componenta.

“iPhone 8 design didn’t sound 100% locked down but we believe the move is to a bezel-less design with screen sizes getting larger and curved edges in the original envelope. The IP8 moves to 5″ (from 4.7″) and the Plus moves to 5.8″ (from 5.5″).”

In aceeasi masura, iPhone 8 Plus ar urma sa beneficieze si de alte functii exclusive, insa ambele modele ale iPhone 8 vor avea ecran care acopera intregul panou frontal. Apple nu a definitivat design-ul iPhone 8, insa auzim tot mai multe zvonuri care sugereaza aceasta schimbare, semn ca exista prototipuri de acest fel testate de Apple.

iphone-8-ecran-5-inch

 • Srb Srb

  deci este clar…cel de 4.7″ acuma fara marigini, vor pastra dimensiunile fizice si il vor extinde la 5″ si cel de 5.5″ il vor face de 5.8″.Sincer as fi preferat sa pastreze 4.7″ si 5.5″ si sa faca dispozitivele mai compacte

 • Srb Srb

  nu ar trebui sa ofere OLED doar pt cel de 5.8″ nu are scuze tinand cont ca acuma poate le poate avea si de la Sharp si de la LG si de la Samsung. Mai bine sa ridice pretul cu 100$ la ambele modele decat sa ofere “discriminari”

 • Alex

  Sunt de acord cu domnul SRB

 • Cristi

  Ar fi neinspirata punerea ecranului OLED doar in modelul plus, intr-adevar, ecranul nu ar trebui sa fie o functie premium, ambele trebuind sa beneficieze de îmbunătățirile acestuia, însă nu este asa greu de crezut ca Apple va face acest lucru..

 • Srb Srb

  pai nu intelegi ca anul viitor va veni cu cel mai mare upgrade din istoria iPHONE SINCE iPHONE?? parca si vad ca zice asta Tim. Adica clar o sa aduca OLED peste s6. Nu vad cu ce a luat-o Apple inapoi…adica a fost vreun produs mai slab ca cel anterior?

 • Srb Srb

  Iar se pare ca voi avea dreptate cand am spus ca Apple nu ne va oferi din prima un dispozitiv cu peste 90% screen to body ratio, probabil abia din 2019 vom avea odata cu iphone 9. iPhone 9=90% screen to body ratio

 • kinder

  Eu zic ca va oferi un OLED ca cel de pe s5 :)))) s6 deja ii mult prea parfum :)) si stii dc? Pt ca tactica e in felul urmator: ce a inovat Jobs cu tupeul lui fantastic si a format o clientela bulangii de la conducerea Apple profita. Si ei zic in felul urmator, Jobs a invatat clientii ca la fiecare terminal nou sa ofere ceva nou iar noi o sa profitam de asta: simplu. Damncate putin ca si cum am luao de la zero pe baza ca acei clienti vor merge pe baza las ca anul sigur scot ceva ei smecher hai sa cumparam produsul si plm. Asa merge strategia. Daca tu ca marea companie vii cu doua produse noi la care schimbi ceva doar la unul singur, ii pui panou OLED si la celalalt nu…atunci esti un mare cacat corporatist flamand. Iar ursii impaiatii vor pune botul cu speranta ca da las ca la anul sigur va fo ceva wow. Nu poti sa vii in 2017 cu un….OLED. Bv coaie ce combinatie misto!!! Da esti safe cu un produs apple dar nu si avansat. Deunazi ma chinuiam sa dau jos un film sa ma uit si eu ca baietii, de unde. Ca nu s-a putut neam. Noroc de un S5 ce il tin pe post de gps :)))

 • V.P

  Domnul Srb este dispus sa plateasca inca 100$ in plus pentru a avea si el Oled , cu alte cuvinte platim tot noi prostimea sa nu afectam profitul triplu al masonilor . La urma urmei 5000 lei sunt bani de inghetata pentru unii .

 • Inghetata Armani :)))

 • ‘neaFane

  Printre putinele dati cand sunt 100% de acord cu dl. Srb :))

 • AdrianCF

  Sa fie un semn ca dispare butonul home si duc cu marginile ecranului in jos?

 • Srb Srb

  asa se pare…dar nu va fi pe toata suprafata…se pare ca dimensiunile se pastreaza dar adauga 0.3″ la fiecare deci de la 6.x% screen to body ratio ajungem probabil 7.x%