Prima Pagina aplicatii Tadaa SLR aduce bokeh pe iPhone, este oferita gratuit

Tadaa SLR aduce bokeh pe iPhone, este oferita gratuit

Tadaa SLR este una dintre vechile aplicatii foto pentru iPhnoe sau iPod Touch, ea oferindu-ne posibilitatea de a beneficia de o functie similara celei Portret, oferita doar pentru iPhone 7 Plus. Mai exact, aplicatia Tadaa SLR simuleaza intr-o anumita masura functia Bokeh a aparatelor foto, permitand aplicarea unui efect de blur pe fundalul pozelor.

Folosind aplicatia Tadaa SLR putem alege elemente din poze care sa fie prezentate in prim-plan si elemente din fundal care sa nu fie aproape deloc vizibile pentru noi. Aplicatia are o interfata speciala care ne permite sa aplicam efectele de blur acolo unde dorim, totul functionand cat se poate de rapid, desi rezultatul final nu este chiar la fel de bun precum cel al aplicatiei Camera.

Separat, aplicatia Tadaa SLR este gandita pentru a ne oferi o varietate de alte efecte menite sa le dea pozelor “calitatea” similara cu cea a unui aparat DSLR, insa doar pe partea de aplicare de filtre.

“Now you can shoot SLR quality photos wherever you are! Tadaa SLR brings you THE BEST depth-of-field and bokeh on the App Store. Join the millions of photographers who create their best work using “Tadaa” and “Tadaa SLR” today! Your Photos are Awesome!”

Aplicatia Tadaa SLR este disponibila pentru descarcare gratuita din AppStore urmand acest link.

tadaa-slr

 • adikenzie

  Cand aud de termenul “bokeh” imi vine sa vomit😂 Nu este un efect, este pur si simplu ceva normal la un DSLR sau o camera mai performanta

 • NarcisB

  Lucrează foarte bine pe 6s în ciuda faptului că avertizează utilizatorul prin faptul că ar putea încetini telefonul.

 • adikenzie

  @NarcisB Avertizeaza la fel si pe iPhone 7 Plus… este o problema de la ei cel mai probabil

 • looper

  Este forțat acest “efect”, un blur mai accentuat, nu are treaba cu ce iese dintr-un DSLR. Același lucru îl face orice aplicație de editat poze. Este totuși o varianta Free pentru curioși și amatori.

 • Julian

  @NarcisB si @adikenzie: Asta cu avertizarea nu cred ca e de la telefoane; am iPhone 6 si, incepand cu iOS 10.0.2, imi apare la destul de multe aplicatii, mai vechi sau mai noi…