eMAG vinde iPhone 7 cu 550 LEI reducere astazi

eMAG vinde iPhone 7 cu pana la 550 LEI reducere in momentul de fata, multiple modele fiind disponibile in stocul magazinului.

Daca vreti un iPhone 7 mai ieftin decat in mod normal, ei bine eMAG vinde noul smartphone Apple cu pana la 550 LEI reducere in aceasta pagina a propriului website. Vorbim despre terminale resigilate care au preturi de minim 3000 LEI, dar care sunt disponibile si cu pana la 550 LEI reducere, multiple modele de terminale fiind disponibile pentru achizitie.

Terminalele iPhone 7 resigilate vandute de catre cei de la eMAG sunt practic terminale cumparate si returnate de catre clientii magazinului online. Angajatii celor de la eMAg au verificat terminalele iPhone 7 inainte de a le repune in vanzare si s-au asigurat ca ele indeplinesc standardele de calitate ale unui produs nou, asa ca veti avea parte de o experienta buna.

Mai mult decat atat, terminalele iPhone 7 resigilate vandute de catre cei de la eMAG beneficiaza inclusiv de garantia standard oferita pentru un produs nou. In cazul in care nu sunteti multumiti de terminal, cei de la eMAG va permit sa il returnati in maxim 30 de zile de la achizitie, deci va primiti banii inapoi fara probleme indiferent de situatie.

In momentul de fata nu veti gasi terminale iPhone 7 mai ieftine decat cele de la eMAG, la vreun magazin online, asa ca nu prea aveti alte optiuni. Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti toate terminalele iPhone 7 disponibile la reducere.

emag-iphone-7-pret-redus