iPhone 7 din aur cu chipul lui Donald Trump exista

Pentru fanii inraiti, sau chiar pentru presedintele Donald Trump, exista acum un iPhone 7 din aur care are chipul noului presedinte ales al Statelor Unite ale Americii. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata carcasa acestui iPhone 7 modificat de catre un bijutier, el fiind perfect pentru cei care il iubesc nemarginit pe Donald Trump in momentul de fata.

Acest terminal iPhone 7 a fost creat unde altundeva decat un Rusia, tara in care exista un bijutier care a creat un iPhone 7 din aur cu chipul lui Vladimir Putin. Avand in vedere promovata “prietenie” dintre cei doi, bijutierii de la Caviar s-au gandit sa faca un iPhone 7 si cu chipul lui Donald Trump si sigur se vor gasi rusi care sa-l cumpere.

Cu un pret de 3100 de dolari, acest iPhone 7 placat cu aur nu este prea scump pentru multi dintre rusii bogati, dar nici macar pentru Donald Trump, sau familia sa. Carcasa are incrustat celebul mesaj Make America Great Again, deci orice american care l-a sustinut cu ardoare pe Donald Trump ar trebui sa aiba acest terminal, daca si-l permite.

Avand in vedere recent descoperita dragoste a rusilor pentru noul presedinte al SUA, cred ca vom vedea si multe alte dovezi extravagante ale acceptarii sale din partea Rusiei.

“Smartphone design is a composition coated with gold and embodied in the form of a volume of engravings depicting the portrait of Trump and the emblem of the United States, as well as the slogan with which Trump won: «Make America Great Again» ( «Let’s make America great again”). This phone is – an expression of hope for a rapprochement between Russia and the United States and that of the benevolent words Trump of Russia will follow the actions that will lead to a change in relations between the great powers for the better.”

iPhone 7 Plus - un presupus terminal a explodat in China