eMAG: MacBook Air si Pro cu 1700 LEI pret redus

eMAG vinde MacBook Air si MacBook Pro cu 1700 LEI reducere astazi, zeci de modele fiind disponibile in promotie.

MacBook Pro, MacBook Air si MacBook 12 inch sunt acum disponibile cu reduceri masive la eMAG, magazinul online oferindu-va posibilitatea de a cumpara produsele cu pana la 1700 LEI reducere prin aceasta pagina. Vorbim doar despre produse noi, complet sigilate, asa ca nu va ganditi ca ele ar putea fi resigilate deoarece veti avea parte doar de produse complet noi.

Cea mai mare reducere de 1700 LEI este disponibila pentru modelele MacBook Pro, acestea fiind cele care ofera performantele cele mai bune pentru clienti. Reducerea este mare, chiar mai mare decat orice ofera compania Apple prin intermediul Apple Store in momentul de fata, asa ca veti beneficia de un deal bun, chiar si cu configuratii puternice.

MacBook cu 1700 LEI reducere la eMAG

In cazul MacBook Air vorbim despre reduceri de pana la 800 LEI oferite de catre cei de la eMAG pentru diversele modele disponibile in propria oferta in momentul de fata. Configurariile cele mai puternice au parte de reducerile cele mai mari in momentul de fata, asa ca puteti beneficia de un pret foarte bun pentru ele, dar si de performante bune.

In cazul MacBook 12 inch reducerile ajung la 700 LEI in momentul de fata, chiar si pentru configuratiile cele mai puternice, deci vorbim despre un pret mai mic decat in Apple Store. Acest model este gandit in principal pentru cei care au nevoie de un calculator doar pentru a naviga pe internet si a face task-uri care nu au nevoie de multa putere de procesare.

In aceasta pagina gasiti toate modelele MacBook care sunt disponibile cu reducere de pana la 1700 LEI in momentul de fata, in categoria de resigilate reducerile fiind similare.

emag-pret-redus-macbook