Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – vanzarile vor intra in picaj in urmatoarele 2 luni

iPhone 7 – vanzarile vor intra in picaj in urmatoarele 2 luni

Vanzarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor intra intr-o scadere constanta in urmatoarele 2 luni, sau cel putin asta crede unul dintre cei mai respectati analisti asiatici. Conform acestuia, varful vanzarilor pentru terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus a fost atins deja, iar de acum urmeaza doar luni de scadere a vanzarilor, pana in septembrie 2017.

Noiembrie este luna in care vanzarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor intra in scadere, chiar daca sarbatorile de iarna se apropie extrem de repede. Analistul afirma ca interesul clientilor Apple pentru noile smartphone-uri este intr-o scadere vizibila fata de lunile precedente, lucru destul de surprinzator, avand in vedere ca ele au fost lansate recent pe piata.

Conform analistului, vanzarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor scadea cu 10 – 15% in perioada urmatoare, comparativ cu lunile septembrie sau octombrie. Pana acum Apple a avut vanzari foarte mari desi stocurile au fost foarte mici, insa pe masura ce stocurile devin suficiente, vanzarile incep sa scada pentru ca toti cei care doreau cu ardoare sa cumpere terminalele, au facut-o deja.

iPhone 7 – vanzarile incep sa scada inaintea sarbatorilor de iarna

Avand in vedere aceasta schimbare a estimarilor privind vanzarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus, analistul asiatic ofera si cateva cifre impreuna cu aceste informatii. Mai exact, el a redus cu 5 milioane de unitati productia acestor doua noi smartphone-uri, cifra fiind mica in comparatie cu cea totala de pana in 85 de milioane de unitati.

“As the 4.7-inch iPhone 7, which accounts for a higher share of iPhone shipments, is in stock in the main global markets, we believe overall iPhone shipments have peaked. We think iPhone shipment forecasts will be revised down due to: (1) lower-than-expected demand due to a lack of spec surprises in the 4.7-inch iPhone 7; and (2) shorter times for delivering online orders of 5.5-inch iPhone 7 Plus, which implies slowing demand. We note that the out-of-stock phenomenon also results from fixed capacity, and is not only due to robust demand.”

Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut cum vor evolua vanzarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus in urmatoarele luni.

iphone-7-scadere-vanzari

 • amfetamin

  Eu cred ca are dreptate,nu vad nimic wow mai ales la cel de 4.7″. O ia pe urmele lui Niantec cu al lor Pokemon Go.

 • florian

  dupa ce ii scump ii si naspa

 • gigi

  Iphone este Real Madridul telefoanelor, nu castiga in fiecare an UCL, dar ramane Real Madrid, tuturor le este frica de ei egal in ce forma sunt. La iphone este valabila expresia “dai un ban dar stai in fata” pe cand la androide, astea premium ma refer este valabila expresia” dai un ban dar stai la service”

 • Srb Srb

  am zis, Apple sigur a prevazut acest lucru si din aceasta cauza nu cred ca va astepta pana in sept cu iphone aniversar

 • Fane

  @florian ce model ai?

 • Adrian

  Și nu este normal sa se întâmple asta ? Așa se întâmpla cu orice lucru nou lansat (indiferent de producător sau domeniu) Scaderea este mai mare la brandurile/produsele care au un public fidel și care comanda imediat ce se lansează și nu cumpara doar pentru ca au nevoie la un moment dar și acel produs era in bugetul lor.

 • superdry

  Daca ne luam dupa toti “analistii” Apple era de mult inchisa . Doar aiureli . Vine perioada Sarbatorilor , ce stie analistul asiatic despre Craciun ?