iPhone 8 – trei noi modele fragmentate vor fi lansate

iPhone 8 va fi lansat in trei versiuni, cu ecrane de 4.7 si 5.5 inch, insa doar unele vor avea ecran OLED si camera duala.

2017 va fi un an al surprizelor pentru iPhone 8 deoarece Apple pregateste o serie de noutati destul de controversate pentru linia sa de produse. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, compania Apple intentioneaza sa lanseze trei noi modele ale iPhone 8 pentru lumea intreaga, insa din pacate vorbim despre o noua fragmentare a seriei.

iPhone 8 ar urma sa fie disponibil in versiuni care au ecrane de 4.7 inch, 5.5 inch si 5.5 inch, dar functiile lor vor fi diferite, la fel precum se intampla acum. Apple va continua sa fragmenteze seria sa de smartphone-uri pentru a oferi mai multe optiuni dificile pentru utilizatorii care isi doresc sa beneficieze de toate tehnologiile noi.

iPhone 8 cu ecran LCD de 4.7 inch urmeaza sa aiba o camera normala, exact precum iPhone 7, insa probabil procesor imbunatatit si poate aceeasi cantitate de RAM. Din pacate compania Apple nu intentioneaza sa implementeze nici o camera duala si nici ecran OLED in aceasta versiune a iPhone 8, spre dezamagirea multora.

iPhone 8 – trei noi modele fragmentate vor fi lansate

Al doilea model va fi un iPhone 8 Plus, care va avea un ecran LCD cu diagonala de 5.5 inch si o noua camera duala pregatita de catre compania Apple. Din pacate acest model nu va avea un ecran OLED, insa va avea cu siguranta un procesor mai bun si probabil tot 3 GB RAM, asa ca aici nu vor exista diferente foarte mari fata de cel premium.

In final avem un iPhone 8, probabil Pro, care va avea un ecran OLED , probabil cu diagonala de 5.5 inch, compania Apple urmand a oferi acest tip de tehnologie doar in acest model. El va avea tot o camera duala si hardware de top, dar probabil va fi disponibil numai in versiuni cu 128 GB si 256 GB spatiu de stocare, la preturi, probabil, ametitoare.

“We look for new 2017F iPhones to come in three models: one OLED model, and two TFT-LCD models with 4.7-inch and 5.5-inch display. We believe the OLED and 5.5-inch TFT-LCD iPhones will feature dual-camera. Based on this prediction, our forecast of dual camera adoption rate in new 2017F iPhone models is revised up from 30-40% to 65-75%. We view this increase as favoring Largan’s sales and profit momentum as it is the exclusive supplier of wide-angle and telephoto lens. It also bodes well for Apple’s dual camera software ecosystem.”

Din pacate, compania Apple va alege sa vanda smartphone-uri cu tehnologii noi doar la preturi foarte mari si doar pentru cei care doresc terminale cu ecrane mari. Cei care inca mai asteapta smartphone-uri cu ecrane de 4.7 inch ar trebui sa se gandeasca serios la faptul ca toate noutatile premium vor fi disponibile in modelele cu ecrane de 5.5 inch.

iphone-8-oled-camera-duala