Prima Pagina iOS 10 Instaleaza iOS 10.2 public beta 3 pe iPhone si iPad

Instaleaza iOS 10.2 public beta 3 pe iPhone si iPad

Astazi poti instala iOS 10.2 public beta 3 pe iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune fiind disponibila pentru utilizatorii obisnuiti.

10

iOS 10.2 public beta 3 a fost deja lansat pentru iPhone, iPod Touch si iPad, astfel ca in acest moment orice utilizator obisnuit poate instala aceasta versiune a sistemului de operare. Vorbim despre un build oferit public, el aducand pentru noi schimbari in bine pentru performante si rezolvarea unor buguri raportate deja catre compania Apple de utilizatori.

Mai mult decat atat, iOS 10.2 public beta 3 are o noua animatie pentru intregul ecran al aplicatiei Mesaje, Messages, aceasta fiind numita Dragoste, Love. Separat, cei de la Apple au eliminat sistemul SOS Urgenta, acesta fiind gandit doar pentru India, deci va fi disponibil numai acolo, nu si in alte zone de pe planeta, chiar daca ar fi util cam oriunde.

Inainte de a va gandi sa instalati iOS 10.2 public beta 3, trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 10.2 beta 3 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

Cum instalezi iOS 10.2 public beta 3 pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 10.2 public beta 3 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 10.2 public beta 3 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre pentru utilizare obisnuita. In cazul in care nu veti fi multumiti de ceea ce ofera iOS 10.2 public beta 3, puteti face oricand downgrade la iOS 10.1, sau iOS 10.1.1, asa ca exista alternative.

ios-10-2-public-beta-3-instalare