Iridiscent – o tema vibranta pentru iPhone

Daca va plac temele foarte colorate pentru terminalele iPhone, atunci trebuie sa incercati Iridiscent, o tema vibranta care este disponibila in Cydia de zilele trecute. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata tema pregatita pentru terminalele noastre, ea fiind foarte colorata si potrivita pentru cei carora le plac asemenea schimbari.

Conform dezvoltaotrului Iridiscent, tema ofer anu mai putin de 260 de iconite special create pentru aplicatiile din AppStore, dar nu se rezuma la atat. Avem parte inclusiv de un boot logo nou, de un dock cu reflexii, de multe schimbari pentru interfata de utilizator a iOS 9 si o sumedenie de alte imbunatatiri menite sa ne ofere o experienta de utilizare diferita.

“Iridescent is a Free Add-On for my Aurelia Pure Gold Theme. If you buy either one, you get the other for free as well as Crystalline and Variegated, that’s 4 Themes for the price of one. The theme features over 260+ Icons, a custom boot logo, reflective dock, custom loading indicator as well as UI changes and a myriad of other features.”

Iridiscent este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.

iridiscent-tema-ios-9