AirPods urmeaza sa fie lansate in decembrie ?

AirPods se transforma intr-unul dintre acele produse Apple pe care nimeni nu le mai asteapta deoarece nimeni nu stie cand urmeaza sa fie lansate pe piata. Apple a anuntat ca noua pereche de casti wireless va fi disponibila in magazine pana la sfarsitul lunii octombrie, insa a amanat acea lansare deoarece produsul nu era pregatit pentru vanzare.

Dupa publicarea acestei vesti, au inceput sa apara tot felul de speculatii cu privire la momentul in care castile AirPods urmeaza sa fie disponibile pentru noi. Prima estimare ne-a dat de inteles ca Apple va lansa castile AirPods in cursul lunii ianuarie, parteneri ai celor din Cupertino primind comenzi pentru a fabrica acest produs pentru toti cei interesati.

Avand in vedere ca acest termen este totusi foarte indepartat, saptamana trecuta au aparut detalii care sugerau faptul ca de fapt AirPods vor fi lansate pe pietele globale maine. Nimeni nu stie daca aceste date sunt adevarate, asa ca un reseller de produse Apple ar fi confirmat faptul ca in realitate noile AirPods vor fi lansate in decembrie.

Teoretic vorbim despre o data de lansare anterioara Craciunului, iar asta pentru ca multa lume va fi interesata sa le cumpere inaintea acestei sarbatori importante. Acum ramane doar de vazut cand va dori compania Apple sa aduca acest produs in magazine, insa se pare ca mai nimeni nu are o data sigura deocamdata, probabil nici macar Apple.

airpods-lansare-decembrie

3 COMENTARII

  1. Multi care le-au testat s-au plans de calitatea proasta a sunetului. Un alt impediment este pretul apropiat de cel al gamei powerbeats..