iPhone 8 concept cu ecran fara margini

iPhone 8 concept ne prezinta un smartphone Apple al carui ecran nu are margini, asa cum isi doresc extrem de multi fani.

Un nou concept al iPhone 8 a fost lansat in cursul acestei zile pe internet, iar el ne prezinta un smartphone cu adevarat interesant, dar probabi apropiat de ceea ce va lansa Apple. El a aparut intr-un moment in care tot mai multe zvonuri sugereaza faptul ca Apple va lansa un iPhone 8 cu un ecran care nu are margini, iar conceptul inglobeaza excelent asta.

Puteti vedea din imagini ca vorbim despre un iPhone 8 extrem de elegant al carui design se inscrie in tendintele normale ale companiei Apple. Practic, el seamana atat de bine cu ceea ce ar putea face Apple, incat pare greu de crezut ca iPhone 8 cu ecran fara margini ar putea arata cu mult diferit fata de ceea ce vedem in aceste imagini.

iPhone 8 urmeaza sa fie o versiune aniversara a iPhone si compania Apple ar urma sa sara peste denumirea iPhone 7S pentru a ni-l putea oferi. In aceasta idee, ne asteptam la un design spectaculos, foarte apropiat de ceea ce vedem in imaginile de mai jos, compania americana avand planuri extrem de mari pentru seria sa de smartphone-uri.

iphone-8-concept-ecran-margini

iphone-8-concept-ecran-margini-7

iphone-8-concept-ecran-margini-1

iphone-8-concept-ecran-margini-2

iphone-8-concept-ecran-margini-3

iphone-8-concept-ecran-margini-4

iphone-8-concept-ecran-margini-5

iphone-8-concept-ecran-margini-6

iphone-8-concept-ecran-margini-8

iphone-8-concept-ecran-margini-9

iphone-8-concept-ecran-margini-10

iphone-8-concept-ecran-margini-11

25 COMENTARII

  1. Nu inteleg de ce se insista pe aberatia asta . Apple nu va lansa un iPhone care sa acopere tot ecranul – sau in nici in caz acela nu va fi iPhone 8 .
    Nu exista inca un asemenea ecran , nimeni nu produce asa ceva . Apple e dependenta de cei ce produc ecrane si se pare ca nu sunt capabili nici sa-si asigure niste ecrane OLED pt noul iPhone .
    Exista inca destule dificultati tehnologice in a produce in asemenea ecran si de a ingloba si componentele necesare care de obicei sunt pozitionate in fata.
    Xiaomi a rezolvat unele probleme , dar suntem inca departe. Poate at fi bine sa cititi review-ul despre Xiaomi Mi Mix pe Arstechnica . O sa intelegeti ca nu am ajuns inca la ecran-ul ala .
    Apple va lansa un iPhone 8 , din nou cu cel mai prost raport screen/body – si daca macar unul din cele 3 modele va avea ecran Amoled (de S5) , sa fiti multumiti si sa pupati mana celor de la Samsung .

  2. @csi: Ooooooopaaaa! Stai blând! Ce te-ai aprins așa?!? ??? Ia o bere, că-i vineri seara!
    E vorba DOAR de un concept; știe toată lumea că nu va arăta așa iPhone 8….

  3. Pai daca pun display de S5 in urmatorul iPhone am sa raman la actualul iPhone. din punctul meu de vedere e ca samsung de la S6 au display-uri bune…..restul mi se par sub lcd retina

  4. “Sub lcd retina” din punctul meu de vedere, adica avand in fata un S5 si un iPhone 6S urmarin acelasi video la luminozitate mare la lumina zilei.

  5. Glumeam si eu cu S5 – evident ca Samsung nici nu mai produce asa ceva. Oricum ecranul de S5 era mult peste ce avea Apple la ora aceea .
    Si Apple nu va primi in nici in caz ultima tehnologie a celor de la Samsung , asa ca iPhone o sa aiba intodeauna in ecran inferior .

  6. Imi aduc aminte cum inainte de 4S sau 5 , o gramada de oi credeau ca iPhone va proiecta holograme si se si vedeau tastand pe masa la o tastaura virtuala holografica .
    La fel si acum cu acest iPhone 8 aniversar , bla,bla bla si ecranul lui pana in margini .
    Mare gradina Domnului in tarlaua lui Apple !

  7. Foarte frumos acest concept. Dar, într-adevăr foarte greu de realizat un asemenea ecran și cu siguranța nu vom vedea in viitorul apropiat așa ceva.

  8. Apple are brevet pt orice , chiar si dreptunghi cu colturi rotunjite . Din pacate nu sunt in stare sa faca mai nimic ei insisi . Doar ca mai cumpara cate vreo firma care inventeaza ceva .
    O mai dau si in bara – cu safirul , cu ecranele Sharp , cu masina etc .
    Concluzia – brevetele Apple sunt hartie de sters la cur pe care a fost mazgalita o schita . Apple nu are nici o idee cum ar putea sa-si transpuna schitele in practica , sau daca macar sunt realizabile tehnologic .
    Au brevete pt ca sunt patent trolli .

  9. lasa gargara…treaba cu safirul treaba cu masina raman doar zvonuri. nu a existat nimic oficial..Apple poate incerca orice si poate anula orice

  10. Asa o fi mai mar , cand confunzi conceptele cu ce e Apple in stare sa faca . Dar in cazul asta arati ca spalarea pe creier facuta de cei din Cupertino si-a facut in totalitate efectul asupra ta .

  11. Stiu ca adevarul supara dar asta E …. samsung produce smartphone cu electronica indoielnica evran cu multi pixeli si 8 gb se incalzeste excesiv si explodeaza …. etc Jeeeez ! Ofticosilor !!